søndag 5. juli 2009

Lille Willy

Dette er en kjent, men litt kondisjonskrevende lek.
Plukk ut personer til rollefigurene. Sett dem på en stolrekke.
Hver gang navnet til en rollefigur nevnes, må denne personen opp å gå rundt stolene:
Sett opp 6 stoler med front mot publikum. Hver gang far, mor, lille Willy eller de tre bjørnene leses skal de opp å gå en runde rundt stolene.
Fra venstre skal de sitte slik: mor - far - lille Willy og så de tre bjørnene.
Øv deg litt på lesinga, og les litt lurt dvs f.eks «lille Willy» må få tid til å gå runden sin og sette seg, før du nevner navnet hans på nytt. ­­­­ betyr: ta det med ro i lesinga!

Lykke til! Her kan både store og små være med.

LILLE WILLY OG DE TRE BJØRNANE.
De som er med: mor, far, lille Willy og de tre bjørnane.

Far, mor, og lille Willy hadde fridag. Far og mor hadde lova lille Willy at dersom veret var fint, skulle lille Willy samen med far og mor gå til dyreparken og se på de tre bjørnane. Lille Willy gleda seg. Om morgenen vekka lille Willy far og mor, ­­­­­(ta deg pause her) og far og mor såg på veret. ­­­­­ Mor, sa far, veret er fint. Lille Willy blei så glad for nå skulle han få besøke de tre bjørnane. --- Far, mor og lille Willy hoppa inn i bilen. Lille Willy kunne nesten ikkje sitte stille. Lille Willy ropte: far, se! og mor, se heila tidå mens far kjørte. Mor fekk nesten vondt i øyrene av alt maset til lille Willy. ­­­­Lille Willy var først ute av bilen, men far og mor kom like etter ­­­­ lille Willy. Nå skulle far og mor og lille Willy se på de tre bjørnane. ­­­­De tre bjørnane var i et stort bur, og lille Willy prøvde heile tida å stikke nasen gjennom nettingen for å se de tre bjørnane. ­­­­De tre bjørnane var det lille Willy likte best å se, men far og mor syns det var like morsomt å se på lille Willy ­­­­ når lille Willy såg på de tre bjørnane. ---Far og mor ble nesten redd for lille Willy. De tre bjørnane kunne bite gutten til far og mor. ­­­­Mor gav lille Willy litt brød til de tre bjørnane, ­­­­ og de tre bjørnane ble glade for brødet de fekk av lille Willy. ­­­Lille Willy var så interessert i de tre bjørnane at far og mor nesten ikkje fekk han med seg hjem igjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar