
Bjørnebær og blå druejuice inneholder antioksidanter som er ypperlige for idrettsutøvere og mosjonisters helse. I tillegg er blå druejuice en god kilde til kalium, som er avgjørende for en optimal nerve-, celle- og muskelfunksjon. Kesam gir denne drikken en kremaktig smak og konsistens, i tilleg til at den får et høyere innhold av proteiner og kalsium. Du kan bytte ut kesamen med naturell økologisk yoghurt.
125 g frosne bjørnebær
3 dl blå druejuice
3 dl blå druejuice
3 ss kesam
1 ts klar honning (kan sløyfes)
Ha bjørnebær, druejuice og kesam i hurtigmikseren eller food processoren, tilsett eventuelt honning, og kjør til en tykk drikk. Hell den i glass, pynt gjerne med bjørnebær, og server straks.
Mengde: 350 ml: 1 porsjon.
Jammi jammi, virkelig god!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar