søndag 7. mars 2010

Tooveserien: Sunde jr – Hinna jr 10 -10

Ja du leste helt riktig, men det er bare det at bak disse tallene ligger følgende: Hinna sluttet kampen med 10 mål og Sunde med 10 spillere. Et nederlag som ikke skal bortforklares på noen måte – vi tapte for et bedre lag. Vi startet imidlertid kampen bra og det viser at det bor noe i dette laget. Vi kan dessverre heller ikke skylde på at spillerne var slitne etter gårsdagens snøryddingsdugnad.



Senkveld

I programmet Senkveld er det ett innslag der Harald og Tomas gjør ting de ikke kan. Sunde sine juniorer ser ut til å ha latt seg inspirere av denne serien, men med en litt annen vri. I dag var den store konkurransen: ”La oss gjøre ting vi ikke har øvd på” eller sagt på en annen måte: ”La oss gjøre ting vi ikke var enige om å gjøre”. Denne konkurransen vant våre gutter med glans – bare synd at det ikke gir 3 poeng når kampen var slutt. Bruk støtte, snakk og spill enkelt – var det full enighet om. I løpet av 90 minutter ble det vel spilt en støttepasning hvert 30 minutt og hver 26 minutt kom det en enkel pasning til medspiller i bedre posisjon. Vi har et stort forbedringspotensial og vi er heldigvis enige om hvordan vi vil spille.



God dommer og adrenalinkick

Svein Axel Johannessen fra Klepp Il var en meget god dommer. Han dømmer til vanlig i 3. divisjon – på et nivå som kanskje noen av Sunde sine spillere vil nå med mye trening, litt talent og god og positiv innsats. Jokakim A ble utvist – adrenalinet kokte og han klarte ikke å stoppe munnen selv etter at han ble utvist. Dommeren var på motsatt side av banen, Joakim satt i innbytterboksen og ga Dommer Johannessen en skikkelig glose. Av den episoden kan vi lære 2 ting: Dommeren sa at nå er det slutt ellers må jeg rapportere din oppførsel – tenk på alle de dommerne som ville markert seg og sørget for at Joakim måtte ha stått over en eller to seriekamper. Det andre vi kan lære av dette og det gir håp – virkelig håp: Vi kan jo snakke og vi kan snakke høyt! Neste gang og alle gangene etter det snakker vi til våre medspillere på en positiv og lagbyggende måte. Etter kampen takket Joakim og Svein for kampen på en meget gemyttlig måte – det er slik vi vil ha det.



Hard uke og et snitt på 1,008

Vi står nå foran en hard uke: Spillermøte og trening mandag, kamp mot MIL på Tau tirsdag, trening torsdag og kamp mot Sandnes ULF C lag på søndag på Nærbø – og snart er det påske og seriestart. De spillerne som var med mot Hinna hadde i snitt 1,008 vintertreninger hver – når vi møter Madla 3 i serien 7. april får vi håper treningssnittet er på ca 10.
Hilsen Helen og Ola.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar