onsdag 6. juni 2012

For ein kamp å for ein avslutning – å for ein dommar!

2 minutt te full tid går VBK opp te 3-2. Stå på – møje tid igjen robe Morten. Det var faktisk så lide tid igjen at Hauge ikje hadde tid te å ta ballen ud fra dølinjå – han skjøyd liga godt fra døvinkel – ballen dalte i mål. Ett poeng å ein kremscoring. Det redda på mange mådar kvellen.

Dommaren hadde fått ein kjempeblåveis i ein 6. Div kamp mandag kvell. La det væra ein forklaring på at han MÅTTE bruga solbriller å ikje såg alt liga klart. (For oss virka det så han ikje såg någe, å ein av våre publikummar lurte på kor førarhonnen hans va)
 ”Neste Sundespelar så robe på dommaren får gult kort sa dommaren”. Eivind målmann gjorde det han konne for å få gult kort for munnbruk. Men dommaren hørte heldigvis ikje adle hans iherdige forsøg. For øvrig var Eivind kampens store spiller.

Itte de tri fysste dommaravgjørslane så adle gjekk i favør VBK – ropte dommaren: Ska dokker klaga på alt eg gjør?

Litt mod spelets gang tog VBK ledelsen i 1. Omgang. Ein litt roditte omgang der nok ikje Sunde spelte sitt besta spel, endt godt. 3 min før slutt skjøyd Daggi fra langt holl og ballen sklei i mål.

VBK tok ledelsen i 2, omgang i forbindelse med ett frispark. Itte mange gode forsøk – mange va faktisk små perler – så satte Hauge inn sitt fyssta mål for kvellen.

At ikje Sunde fekk straffar osv var merkeligt. Nå skal sant seias at VBK va et godt lag å de hadde nok sjanser te å få flere mål.

Espen V spelte på mittbanen i 2. Omgang. Sprang, takla å slo pasninger i stor stil. At han blei trøtte forstår me, men ikje at han sko ble så trøtte: ”han ringde hjem å fortalte at det blei 2-2 – godt at det sto gode venner ront han så konne fortella at det vitterlig blei 3-3. Han fekk og ein belønning fra kveldens dommar i form av et gult kort.

Kjekt var det og at det va spelare fra vårt Veteranlaget så hadde toge turen te Tasta for å støtta oss.