tirsdag 27. september 2011

Skada mannskap!

Bunn mot topp 1 - 11

De første 20 minuttene av kampen mellom Sunde B og Sola 2, var det ikke lett å se hvem som toppet og hvem som lå sist på tabellen. På toppen av det hele ledet vi 1-0. Fredrik spilte Kent nydelig gjennom og fra langt og skrått hold sendte han ballen i mål. I denne perioden vartet Jim opp med mange flotte redninger og holdt oss inne i kampen.

I dag hadde vi full tropp med 18 mann og i tillegg måtte 2 spillere ta på seg dressen og sette seg på tribunen. Vi kan bare takke høyere makter for at vi var så mange - da kampen startet. Til slutt hadde vi bare 11 sånn noenlunde stridsdyktige gutter igjen. Fredrik ble syk og syklet hjem - med en assist i bagen. Werner havnet på legevakten med vondt kne - det ser heldigvis ikke ut til å være så alvorlig. Åge var på banen i tre minutter før han ble sparket i ankelen og havnet på sidelinjen med foten full av isposer. Med kun tre minutters spill fikk han beskjed fra sekretariatet at det sannsynligvis ikke ble registrert som kamp på han. Men da han gjorde oss oppmerksom på at han var den eneste som var på banen da Sola ikke scoret, gjør at han får registrert kampen i historiebøkene.

Morten måtte ut med strekk/krampe/slitne bein. Oli var heller ikke fysisk helt på topp, og måtte avslutte kampen. Det samme gjaldt for Martin. Thomas B valgte å ikke komme på banen før det var 20 minutter igjen - av frykt for å bli skadet. Lagets fysioterapeut har med andre ord mye å henge fingrene i for å få alle mann klare til kampen mot FC Show sitt andre lag i neste uke.

På skadelisten var også Erik, men han hadde jobben som chefscoach og du trenger ikke ha gode bein for å gjøre en slik jobb. "Ikke spill frøkenfotall" var hans budskap. Vi fikk to kjappe straffemål mot oss, men det var vel ikke det han tenkte på da han sa at alle mann skulle trø til.

Av de 11 målene kom 6 stk der en Solaspiller var alene med Jim og Sander. Vi slipper nok å møte Sola til neste år - de rykker nok opp.

På grunn av legevaktbesøk klarer vi ikke å omtale alle de friske spillerne før deadline.

Her er dagens spillere: Jim, Sander, Kenneth, Ørjan, Åge (så vidt), Oli, Magnus, Alli, Martin, Faki (C), Morten, Fredrik, Werner, Salim, Marcus, Hassan, Kent og Thomas B.