tirsdag 28. august 2012

Storseier til G15/16!

Sunde startet høstsesongen med å ta i mot Sandved. Etter vårsesongen ligger Sandved i helt i toppen i avdelingen og de slo Sunde 2-1 på hjemmebane i april.

På en nydelig tidlig høstkveld med litt vind og sol, tok Sundeguttene kommandoen fra starten av kampen. De vant duellene både langs bakken og i luften og i tillegg hadde de mange flotte kombinasjoner.

Det tok ikke mange minutter før det stod 1-0 og til pause var resultatet 3-0 til hjemmelaget. Det var særdeles fortjent og publikum koste seg.

Ørjan ble toppscorer med 3 mål – han kunne faktisk hatt 3 til med litt mer flaks og dyktighet. Ørjan hadde en god opplevelse før kampen. Under EM veddet han med Ola på en kamp og Ørjan vant en hundrelapp. Han fikk den før kampen og kvelden var for så vidt allerede reddet.

At G15/16 er et godt lag har vi visst lenge og nå har de i tillegg fått en god trener i Dennisen.

Hvorfor kan vi si at det er et godt lag? De støtter hverandre og de ser ut til å ha det kjempekjekt på banen. Alle sammen har skikkelig innsats og trør til i duellene. Forsvaret har i tillegg så god teknikk at de kan spille seg ut og ikke bare slå lange baller.

Framover på banen har laget ulike spillertyper. Cimen og Jonas er eksempler på spillere med kraft og god teknikk. Når dette kombineres med de to lettbente driblefantene Anders og Tomas – så ble de en umulig kamp for Sandved. Gang på gang ble Sundespillere spilt gjennom og laget hadde mange og farlige avslutninger.

To mål ble det i 2. omgang slik at resultatet til slutt ble 5-0. Sandved sin første, enste og siste sjanse kom 2,5 minutter før slutt, men da reddet keeper Joachim elegant.

Dommeren kom vel kanskje noe dårlig i gang med kampen og det gikk nesten 20 minutter før Sunde fikk sist første frispark. På dette tidspunktet hadde også dommeren oppdaget at grunnen til at Sandved spillerne falt og falt, var at guttene fra Vigå var sterkere, var bedre og hadde mye større innsats. Etter dette dømte han OK. Dommeren gikk smilende av banen og ga skikkelig skryt til spillerne på det vinnende laget.

En annen som smilte var Helen – både for seier godt spill og ikke minst fordi hun fant en bortkommet A-lags drakt på Nico sin kropp. Drakten ble inndratt, men det tar nok ikke så mange år før han igjen har en A-lags drakt på seg.

Dennisen har bar hatt noen treninger med sitt nye lag og kjenner derfor ikke alle spillerne like godt. Etter at Mustafa hadde hatt 2-3 raid på venstre siden, ropte Dennis:” Mustafa har du venstre fot”? Mustafa svarte ”ja” og da slipper i alle fall treneren å bekymre seg for om han bare har en fot.

Neste hjemmekamp er tirsdag 18. sept mot Forus og Gausel 2.  Vi gleder oss allerede til å se et lag som til har fått trent skikkelig sammen. Vi håper det møter mange tilskuere på denne kampen. A-lags treneren skal også inviteres slik at han så fort som mulig kan gjøre seg kjent med fremtidens A lags spillere.