torsdag 19. februar 2009

Slik oppfatter jeg farger jeg ser rundt mennesker og dyr når jeg jobber med healing

Kalimera i samarbeid med Runar Halonen.
- av Runar Halonen.
Auraen din er hele tiden i endring etter hvordan du føler deg i hverdagen. Uansett behandlingsform du velger, om det er den ene eller den andre healingformen eller andre terapier, så er det med på å endre/rense din aura. Med en gang du begynner å føle velvære, så vil din aura endre seg deretter. Det vil ikke hjelpe å rense din aura med bare energi, men dine tanker og følelser i hverdagen må endres til mer velvære. All form for healing om det kalles aurarens eller andre navngitte healingformer, så påvirker healing helheten av mennesket. Når jeg jobber med healing på mennesker, så påvirker det alltid helheten, kropp, chakra, psyke, aura - alt påvirkes. Så jeg kan godt kalle meg auahealer, chakrahealer osv.. Fordi healing dekker alt uansett hvordan jeg jobber med et menneske.
Det er min mening og erfaring med healing.
Chakra og aura

Auraen er et bilde på energiene i kroppen til den du arbeider med. F.eks grønnfarge er knyttet til kjærlighet. Det dreier seg om kjærlighetsevnen. Du kan betrakte fargene du ser som hjelp til deg for å kunne fokusere ekstra på det som trengs mest. Når du går inn i fargen, så kan det komme mer spesifikke opplysninger i tankene dine om hva denne fargen betyr. Når du opplever farger, kan du i tillegg til andre energier du sender i gjennom deg, også fokusere på det chakraet som tilhører den fargen du ser. Chakraene ligger i en slags kanal, og den innebærer grunnlaget for kontakten med den åndelige delen av mennesket. Farger du ser kan være opplysninger om hvor det er blokkeringer som hindrer denne kontakten i å utvikle seg. Hvert chakra eller energisenter kontrollerer følelser og noe fysisk, og tilfører energi i det området hvor hvert chakra ligger. Du kan tenke deg et ckakra som en energi virvel eller lotus som virvler inn til sentralnervesystemet i ryggraden. De vil aldri være lukket selv om vi snakker om åpne og lukke teknikker for våre chakra. De vil alltid virvle rundt i sin hastighet, utvide seg, trekke seg sammen etter hvordan du føler deg eller utrykker deg. Er du følsom, så utvider hjerte chakraet og din aura blir grønn. Det samme skjer med de andre chakarene. Utrykker du deg, så er det halsckakraet som utvider seg, bruker du intuisjonen, klarsynet, så er det pannechakraet som utvider seg osv.. Energien fra dine chakra er knyttet til det som kalles aura og her hele tiden i endring. Hvis du tar et aurabilde, så er det bilde på nåværende situasjon. Bildet kan forandre seg rett etter på fordi du hele tiden er i endring. Energien i auraen er flytende og aldri kontstant. Den forandrer seg hele tiden etter hvordan du føler deg eller hva du gjør til en hver tid. Under lister jeg opp de 7 hovedchakraene. De finnes mange teorier rundt hvert chakra, så jeg lister opp i grove trekk hva de betyr.


Kronechakra - fiolett/lilla
Åndelige dimensjon, kontakten med Gud, den høye åndelige verden, der du hører hjemme. Kronechakraet på toppen av hodet. Du kan ofte føle dette energifeltet som en hattefølelse på hodet. Da er krone chakraet aktivt, eller den utvider seg.

Panneckakra - indigoblått (blålilla)
Kommunikasjon med den åndelige verden, det tredje øyet, klarsynet, ligger i pannechakraet ved pannebeinet. Det er her du tar inn bilder og informasjon som klarsynt.

Halsckakra - blått (himmelblå/turkisblå)
Kommunikasjon på jorden. Halscakraet som ligger i halsgropa. Når åndene ønsker å snakke gjennom deg så bruker de halschakraet, du bare snakker det som kommer i gjennom deg, når du holder foredrag eller utrykker deg.

Hjertechakra – grønt
Hjertet, kjærligheten, følelser. Hjertechakra ligger midt i brystet

Solarpleksuschakra – gul
Egoet, det kunnskapsmessige. Ligger ved solarpleksus.

Harachakra – oransje
Kjønnsorganer, seksualitet, livsenergien. Ligger litt nedenfor navlen.

Jordchakra – rød
Ligger nederst ved halebeinet eller mellom beina. Jordisk binding, kontakten med jorden.

Les mer om Runar http://www.runarhalonen.com/Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar