søndag 1. mars 2009

Hva slags energi formidler jeg som healer?

Kalimera i samarbeid med Runar Halonen.
- av Runar Halonen.

Mange spør meg om hva slags energi eller healing jeg formidler. Mange har blitt forvirret av akkurat det.
Jeg vil si at jeg formidler healing fra den universelle energi, universell kraften, kilde energien, lyset eller gud om du vil. Den finnes overalt for du vender blikket, den finnes i alt og alle. Alt er energi og har sin drivkraft fra den universelle energien. Det er snakk om den samme kraften alle healere formidler. Se på de kjente healere som har levd. De kalte ikke energien noe spesielt. De var en formidler av helbredende kraft som alltid har vært tilgjengelig for mennesker.
Men nå i moderne tid har energien/kraften fått mange navn og det reklameres for at disse navngitte energien skal være det sterkeste og det beste osv..
Det har blitt lagd et sertifiseringssystemer. Når man har dette sertifiseringsbeviset, så kan man reklamere for at man er formidler av denne energien. Selv har mange av kursholdere/lærere utviklet evnene helt naturlig, alt har kommet av seg selv. Jeg ønsker ikke å påpeke noen spesielle, siden det er blitt
så mange av dem, men fortelle litt om hvordan jeg oppfatter healingenergiene. Og jeg har selv utviklet healingevnene naturlig. Jeg ble også forvirret av alle førerkortene i healing som var tilgjengelig - kom hit så blir du mester. Men jeg valgte å tenke slik, at hvis dette er en mening at jeg skal utvikle denne veien, så vil det skje av seg selv i det tempoet jeg er klar for, og hvis det er andre mennesker som skal tilføre meg noe, så vil jeg møte dem. Jeg har møtt mange , så det kan godt sammelignes som et kurs, men jeg har fått inspirasjon eller ledetråder for å komme meg et hakk videre i min utvikling.

Det har vært fra andre healere, klarsynte, medium, bøker og mine åndelige guider.
Jeg som healer kan aldri bestemme eller velge hvilken energi en klient eller gruppe skal få.
Slik jeg har lært av min utvikling som healer, så har jeg utviklet meg over mange år for å at kroppen min også skal tåle å formidle energiene. Det skjer ikke over en helg, det tar tid, og jeg har måtte lære og forstå energiene. Du har sikkert hørt fra mange at healing er noe som man får som en gave og er helt gratis, men slik er det ikke. Dette vet alle healere som jobber og har dette som en livsvei. Det har vært som en lang, usynelig og utfordrende utdannelse over mange år for å lære,
forstå og tåle at energiene skal strømme i gjennom meg og til de som skal ha den. Det er den usynlige utdannelsen i healing som teller og ikke diplomet som henger på veggen som forteller om hvor godt utviklet jeg er som healer. Det som styrer styrken i en healing til en klient, er hvor langt jeg som healer er utviklet og tåler å formidle av energier, og hva klienten til en hver tid skal ha og er klar for. Jeg kan ikke velge hvilken energi som strømmer i gjennom meg. Det styres i fra universell energi. Jeg er bare en kanal eller medium for energien. Si hvis jeg hadde tre diplomer på veggen og det tredje diplomet forteller meg at jeg sertifisert til å formidle tidenes sterkeste energi fra et kurs i et fjernt himmelstrøk. Det hadde blitt som å lure en klient ved å si at nå skal jeg formidle energien fra det tredje diplomet jeg har på veggen.

Som healer så kunne jeg også lagd et system under meg der man kunne gått kurs over f.eks flere trinn, og etter endt siste trinn, så kunne man fått et diplom og bevis på at man er formidler av sterke energier, bare som et eksempel. Etter min erfaring med min egen utvikling, så ville ikke det blitt riktig. For hver person som utvikler seg åndelige vil uansett være forskjellig. Selv om 10 personer går et likt kurs og har like diplomer på at de er mester i healing, så vil disse menneskene likevel være på sin egen utviklingsskala, og kan ikke sammenlignes med hverandre. Ingen vil være likt utviklet. Det å utvikle seg åndelig innen healing, klarsyn eller som medium vil alltid ha forskjellige utspring. Det hadde blitt feil hvis jeg skulle pårope meg sannheten at min metode er det som fungerer best og er det riktige. Derfor har ikke jeg satt noen navn, klassifisering eller sertifisering av de energier jeg formidler.

På de utviklingskurs jeg holder, så handler det om å bli kjent med sin indre healingevne alle mennesker har i seg naturlig. Bli kjent med sine egne ressurser og om tankens kraft. Energiene jeg formidler kan være med på å sette i gang utviklingsprosesser. Det skjer av seg selv med mange som har vært til healing, gruppehealing og utviklingskurs hos meg eller andre healere. Og jeg viser metoder jeg bruker i mitt arbeid. Det kan være til inspirasjon for din videre utvikling. Det finnes ingen fasitsvar på hvordan healing skal formidles. Det viktigste er at du finner din indre veileder og la deg bli guidet derfra. Du har ditt utspring i din åndelige utvikling mens andre igjen har sitt utspring. Etikk er også en viktig del, at man erkjenner at man er en kanal for energier og informasjon, og arbeider i kjærlighet, ærlighet og ydmykhet ovenfor deg selv, klientene og universet.


Besøk Runar Halonen http://www.runar.halonen.dinstudio.se/news_19.html

1 kommentar:

  1. Jepp: Einstein formidlet at all masse har energi. Denne energien frigjøres ved fisjon eller fusjon.

    Kan man systematisk måle den "energien" du henviser til? De kjente energiformene lar seg nemlig beregne i fysikken.

    Hvorfor er denne energien noe unntak? Har vi bevis for at den eksisterer? Altså vitenskapelige bevis.

    SvarSlett