tirsdag 11. august 2009

Liten konkurranse

Klemmer til med en liten konkurranse for beste tips!
Kommer akkurat i fra vaskekjelleren med nyvaskede klær, deriblant strømper.
Og! Som vanlig mangler det alltid noen. Har ein heile "gjeng" med strømper som mangler maken sin.
Så hvor gjemmer den stygge mannen seg som tar strømpene mine?Den som kommer med sitt beste tips for å forhindre "parløse" strømper... får en liten premie fra meg, og tipser du en venn om denne konkurransen får du et ekstra lodd!
Setter svarfrist til 1.september.

12 kommentarer:

 1. Hei!
  Har aldri vært hos deg før...her var det koselig!
  Jeg har et par tips ang. sokker og vasking:
  1. Brett sokke-halsen inn i hverandre før vask (når de legges i skittentøyet f.eks, da kommer de ut i par etter vasken også
  2. kjøp deg sokke-hemper, og fest på sokkene før de vaskes, du kan finne slike hemper her: http://www.cyclopssockclip.com/home.aspx

  Ha en fin dag og lykke til med sokke-prosjektet!

  Klem fra Lenemora

  SvarSlett
 2. Haha! Du har kanskje en AEG vaskemaskin du? (Sånn som Øystein Sunde har, vet du?)
  Nei, hva skal man si? Er ikke akkurat plaget av parløse sokker etter vask, (Kanskje fordi jeg har Elto?) men rådet kan kanskje være å putte alle sokkepar i en vaskepose. Da får de i hvertfall ikke stukket av.
  Legger en link til konkurransen på siden min jeg så håper jeg det teller som å tipse en venn. Blir jo faktisk flere venner.
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 3. Detta problemet kjenner eg meget godt til......her i huset er sikkerhetsnål vorte løysinga. Funkar det!
  Linkar til deg, eg:

  SvarSlett
 4. Nei nei nei ,dette må du bare godta først som sist!Maskinen spiser sokker!Løft hodet og gå videre i den tro.Denne med tøy pose lenger oppe hørtes bra ut.Sparer sokkene for slitasje også!

  SvarSlett
 5. ja dette sokkemysteriet...har prøvd det meste, men ingen ting nytter...har brettet, å vasket KUN sokker osv....alltid en eller to som ikke kommer ut...hvor i all verden blir dem av?...sitter i grunn å venter på en poff og en blårøyk,for det må jo en gang bli fullt i denne maskinen...henger meg på å stjeler med meg et godt råd du får,så her kommer jeg tilbake...hihi...monica

  SvarSlett
 6. Hei på deg! Jeg var inne på en svensk blogg forleden der damen hadde sydd "ensom sokk"-pose som hang på vaskerommet. Der kan man putte ensomme sokker oppi, og etter noen vasker, så kanskje sokkevennen til den ensomme sokken dukker opp. :)

  Her er link til innlegget: http://in-myhouse.blogspot.com/2009/08/ensam-strumpa-sokes.html

  SvarSlett
 7. IKKE fest de med sikkerhets nåler,
  når du da begynner å få hull i klærne dine i vask og snakker med vaskemaskinreperatøren som kommer hjem til deg for å fikse den hel... maskinen ser han på deg med en åpen sikkerhetsnål i hånden med ett litt spørrende utrykk!"-.
  hehe, eneste jeg kan si er at jeg tror sokkene gjennomgår en bli ny dag inni maskinen, kjøper alltid helt like sorte sokker fra hm , men jammen ser det ikke ut til at det er fra ulike verdensdeler når de er vasket....

  SvarSlett
 8. Kjøp en undertøyspose hos H&M til 24,90 tror jeg, til hver og en i familien. Den henger på en knagg på rommene og når personen har brukt sokkene og de skal vaskes, så legger den sokkene sine oppi posen. Mor eller far eller noen andre lukker posen med glidelås, vasker posen og innholdet sammen, tørker det i tørketrommel og leverer posen tilbake til eieren med rent og tørket innhold. ;-)

  SvarSlett
 9. Eg merke ikkje om noken sokkar forsvinne egentlig... For eg har BARE like!

  Godt tips???

  AMETRINE har enormt gode sokkar :-)

  SvarSlett
 10. Jeg må bare signere på et par tips som er skrevet her allerede.
  Samboeren min lever etter det som "rod i hob" skriver: Han har bare sorte sokker, dermed merker han ikke at noen av sokkene forsvinner - han har alltid et par å ha på seg uansett. Jeg derimot putter sokkene i en vaskepose (som opprinnelig er til vask av BHer bl.a.), ergo forsvinner ingen av sokkene under vask. :)

  SvarSlett
 11. He he he, sokketips, vet du, jeg hadde faktisk en aeg vaskemaskin som spiste sokker og små trøyer. Tror Øystein Sunde og meg har hatt samme vaskemaskin ;D

  Et godt tips.. Vel, jeg har en skuff som jeg sammler løse sokker i og så kan jeg pare dem etterhvert som nye rene alenesokker kommer til ;)

  SvarSlett