fredag 21. august 2009

The Proposal

I kveld har min kjære og migesen vært ute på vift. Dro tidlig inn til byen og fant en av favoritt restaurantene våres. Der hadde vi en koselig stund, og spiste god kinamat. Heldigvis er vi ganske like i matveien og har overhodet ikke problem med å finne god mat vi begge liker. Men du å du hvor mette vi ble, var redd det ikke ble plass til popcorn og snop til filmen vi skulle se senere...

Vell plassert i full kinosal, midt blant unger fra 11 år, teenåringer og venninnegjenger på rundt 20 + satt vi to der med popcornet vårt... trodde min kjære skulle legge på sprang, men han roet seg, og vi fikk oss mang en god latter. The Proposal var en film etter vår smak, og kan absolutt anbefales på det aller varmeste.

Noen av dere som har sett den?

3 kommentarer:

 1. fint med slike avslappande "vaksen" kveldar i blant.
  God helg.

  SvarSlett
 2. Så deilig kveld! Det er så moro å lese bloggen med din dialekt.....nå hører jeg jo også på så fin musikk. Også blandt mine favortitter...Vamp!!

  SvarSlett
 3. Så deilig kveld du må ha hatt! Kunne tenke meg å se den filmen, jeg også - men i dag skal jeg feire bursdagen til min ganske så nye kjæreste - og det gleder jeg meg til...bare oss to... ;-)

  SvarSlett