torsdag 24. september 2009

Tusen og ett spørsmål

Tror nok en hver kjenner til betegnelsen “tusen og ett spørsmål” – og de kommer som regel når man skal gjøre helt andre ting – som for eksempel når man skal zzzzzzove.
Av og til kan man lure på hvorfor de skjønne små utsetter alle disse spørsmålene til nettopp når de skal legge seg.

Som i kveld da prinsessa og meg la oss godt ned i senga for å lese – så “hagler” det inn med – ja nettopp 1001 spørsmål! Og ikke nok med det – de forlanger jo et fornuftig svar med det samme.
Men når du ligger i “hvilemodus” er det ikke alltid du klarer å komme med de svarene de ønsker…de tar gjerne litt lengre tid, da man må omstille seg til fra “hvilemodus” til “våken og fornuftig tilstand” igjen!


Mi prinsesse er ekstrem til å komme med betroleser (de er jeg glad for!) og vanskelige spørsmål – nettopp når jeg er i “hvilemodus”…
Har dere det sånn?

2 kommentarer:

 1. Mine barn er forlengst flyttet ut, men jeg synes det er så koselig å høre at hun er så åpen. Man kan få bakoversveis noen ganger, men må jo ta alt alvorlig, da det betyr så mye for dem.
  Kos dere sammen, tida går så fort..klem

  SvarSlett
 2. He he, ja jeg kjenner meg igjen. Slik er begge mine døttre også. Alle opplevelsene og betroelsene skal helst komme når mor nesten er i koma og holder på å sovne ;)

  Ikke alltid jeg er forbredt på at de slipper en "bombe" i hodet på meg ;)

  Ha en flott helg du ;)

  SvarSlett