torsdag 3. september 2009

Vinn flotte barnebøker

Velkommen til 2 nye konkurranser hos meg.
I samarbeid med Cappelen Damm., Leseløve og Kalimera Alternativ Netthandel har du muligheten til å vinne en spennende og artig Leseløve bok som heter Onkel og Knut. Boken er beregnet på deg som har lært å lese.

Onkel Knut har to fisker i en bolle. Vannet er skittent, og han bryr seg ikke om dem. Da Hanna ber ham om å skifte vann, glipper han bollen og den går i tusen knas. Onkel Knut henter feiebrett og kost. Fiskene har han tenkt til å kaste i do! Men da griper Hanna inn. Hun redder fiskene og tar dem med på skolen. Snart blir hele klassen opptatt av hvordan fiskene kan ha det best mulig. Men får fiskene det noe bedre av det?I samarbeid med Aschehoug og Kalimera Alternativ Netthandel har du nå muligheten til å vinne en en spennende pekebok - sover du, Miffy?
Miffy sover, hun er våken. Hun får kake og spiser opp hele kakestykket sitt. Hun har på seg lue, skjerf og bukse, men hva har hun under? Og når hun skal dusje, såper hun seg inn.


For å delta i konkurransene vil jeg at du skal fortelle en søt eller morsom historie om ditt/dine barn. Eller om et barn i din famile.
Her blir det 2 vinnere, så gi beskjed om hvilken bok du ønsker deg om du skulle vinne.

Legger du ut linken på din side vil du få 2 lodd, og om du vil følge meg blir jeg hoppende glad, men du får ingen tilleggslodd... ønsker heller at du skal følge meg fordi at du selv vil.
Har du ikke egen blogg, men ønsker å delta? Det går helt fint - bare husk å legge igjen mailadressen din slik at jeg finner tilbake til deg.

Trekningene blir 1.oktober. Lykke til alle sammen.

6 kommentarer:

 1. Jeg prøver lykken igjen – hihi!

  Min lille historie er om min nevø som nå er 17 år. Den gang dette skjedde var han vel 4-5 år, tror jeg. Han var en ihuga Nugattifan og ville ha det på maten så ofte som han fikk lov. Noen ganger, når boksen var uåpnet, fikk han lov til å slikke av det som befant seg på undersiden av folien under lokket.

  En gang hele familien satt ute i hagen deres og han hadde vært inne en tur alene kom han ut og spurte pappa’n sin (min bror) om han kunne få åpne Nugattiboksen og slikke av Nugattien under folien. Min bror var ikke veldig begeistret, men ga etter og tillot dette. Min nevø stormet inn på kjøkkenet igjen. Etter en liten stund kom han kjempefornøyd og stolt ut igjen hvorpå han forteller følgende høyt og tydelig: ”Du pappa, det var så lite Nugatti på folien at jeg var nødt til å dyppe’n litt i boksen…!”

  Jeg linker selvfølgelig på siden min! (2 lodd til meg!) Og du får bare fortsette å hoppe for jeg kommer fortsatt til å være følger hos deg. :D

  Skulle jeg være så heldig å vinne så ville nok Leseløven passe utmerket for Even min.
  Ha en flott dag! Klemz!

  SvarSlett
 2. Heisann.
  Har en historie om gutten min Nikolai.
  Det var rundt juletider og vi har da en julestrømpe som ungene får en liten gave i hver lørdag og søndag i adventstiden.
  Så var det et år vi hadde en krangel, og mor truer selvfølgelig med at dersom han ikke skjerpet seg, så ble det ingenting i strømpen til helgen.
  Da ser han opp på meg med et småfrekt blikk og sier "Jaså, er det lissom du som er nissen da............"
  Opps! Nesten avslørt :-)

  Kunne tenke meg boken Onkel og Knut til tantungen min, dersom jeg vinner :-) 1 lodd til meg takk!

  SvarSlett
 3. Nevøen min på seks år har alltid vært en meget oppegående og "veslevoksen" guttunge. En dag ved middagsbordet hos mormor:
  - Tante, hvorfor har du ikke kjæreste?
  - Neeei, jeg vet ikke. Gutter kan være vanskelige, vet du.
  - Kom til *** (den lille bygda nevøen min bor i), så skal jeg skaffe deg en kjæreste. Der er det mange på din alder, som f.eks. Thomas, Lars...
  Tante er skeptisk.
  Mormo spør: - Kan du skaffe mormor en kjæreste også, tror du?
  - Njæ. Da må du nok lengre ut på landet!

  Om lillegutt på fem måneder og jeg skulle være så heldig å vinne, ønsker vi oss boken "sover du, Miffy?". :)

  SvarSlett
 4. Minstemann på snart fem sto forrige uke og ventet på at vi skulle pusse tennene hans. "Mamma,jeg ønsker meg en allergisk tannbørste"....han hadde vært hos tante på overnatting som har elektrisk tannbørste!!
  Anette:-),(leseløveboken )

  SvarSlett
 5. Jeg har skrevet flere historier med gullkorn fra jentene på bloggen min, men det er jo ett oppkom av historier når man har en fireåring med munn-diare:-)
  som i går: Pappan i huset hadde hentet gullet i barnehagen, opp trappen kommer hun, heseblesende og opprømt "mamma, mamma, æ ska gift mæ!! Æ å Oliver skull akkurat til å gift oss, men så kom pappa å henta mæ...så vi får ta det en annen dag..." (lett skuffet over å bli avbrutt i en sådan viktig stund.)

  Her i familien elsker vi leseløve bøker, og 9åringen har lest mange av dem.
  Jeg skal linke deg til bloggen min.

  SvarSlett
 6. Prøver vinnerlykken:-) I vårt hjem så går det ikke an å være sur lenge.... det er sikkert og visst..!

  Minste jenta vår har Down`s, og sprer glede med seg til alle hun treffer:-) Er det noe som er litt leit en dag, så kan man ikke annet enn å bli glad igjen når hun kommer gledesspredende i mot deg, og gir deg verdens beste kos!!!!Ingen som jeg kjenner er så god til å si positive ting som det hun er. Hadde vært gøy hvis "hun" hadde vunnet ei bok, for hun elsker å lese bøker... ( det er akkurat det samme hviken bok det skulle bli)

  Ha ei god uke!!!
  rulek@online.no

  SvarSlett