tirsdag 10. november 2009

Barbera fra Piemonte

Vi pleier å servere øl og akevitt til julemiddagen -
som er pinnekjøtt.
Dette året kunne jeg tenke meg å prøvd noe annet som
for eksempel en rødvin til maten.

Barbera fra Piermonte har høy friskhet og god
fuktighet som egner seg til pinnekjøtt.
Noen av dere som har prøvd denne vinen?



Eller noen som har andre tips?

3 kommentarer:

  1. Hei. Jeg elsker rødvin, og tar ett glass hver kveld for sunnhetens skyld.
    Denne har jeg desverre ikke smakt, men den er sikkert god.
    Vi bruker også pinnekjøtt på julaften, men da fortrekker jeg øl & aquavitt.
    Nattaklem fra Ann<3

    SvarSlett
  2. Heisann. Me hadde alltid rødvin til pinnakjøtet før men dei siste åra har me hatt Hardagersider. Det er utrolig godt og forfrinskande. Eg kan ikkje drikka øl pga glutenallergi og derfor blir sideren et lettare alternativ enn rødvin.

    Smil fra L

    SvarSlett
  3. Eg er svært dårlig på å hugse namn på vin, men eg er særdeles glad i rødvin til pinnekjøtt. Eg har alltid fått svært gode råd på polet og har prøvt mange ulike vinar til pinnekjøtt. Det er kanskje ikkje så tradisjonelt som øl, men eg likar ikkje øl, så då er rødvine eit godt alternativ. Beste alternativet til rødvin er kaldt, friskt vatn frå springen.... Det funkar òg!!!

    SvarSlett