fredag 27. november 2009

Kaos kontroll på en fredag!

I stua mi er det enda kaos! skulle begynne på 2 strøket med maling, men hadde glemt å legge malerkosten i pose i går kveld - tok den frem i ettermiddag, og da var den stiv som en stokk! Typisk...
La den i varmt vann, og begynte omsider å male med godt mot!
Innimellom malerstrøkene kom Renate sine overnattingsgjester (2 venninner), og folk som ville handle i butikken min.
MEN etter at JuniJuni (minste katten) satte seg i den nymalte vinduskarmen ga jeg rett og slett opp! Så nå gjenstår halvparten (får bare håpe at det ikke blir noe skille i malingen) - Så i morgen sender jeg hele gjengen ut! Da skal det males ferdig.
Så er det på let etter gardiner, og krysser fingrene for at jeg finner noen jeg liker (grøss - ser for meg den utstillingsplassen hele julen *knis*)
Minner dere samtidig på mine konkurranser. Det nærmer seg trekning, og jeg håper at flere av dere vil delta.

Ønsker dere alle i sammen en deilig fredag, og adventspyntingen kan jeg foreløpig se laaaangt etter, sukk!

3 kommentarer:

 1. Ikke snakk om kaos til meg:D Her legger jeg snart lyslenka mi utover pappen på golvet og håper på at det gjør susen:D
  Skjønner godt at med barn og katt så blir det nok litt ekstra styr;) ja, send de ut imorgen, så får du feriggjort det hele.
  Kos deg innimellom og klem fra meg;)

  SvarSlett
 2. Hi hi...Morsomt å høre at det kan være kaos hos andre også innimellom... maling og mennesker og dyr flyvende rundt, passer liksom ikke helt sammen... :-) Jeg takker deg inderlig for din gode og oppriktige kommentar på mitt siste innlegg... Vi er ganske så likesinnede der, og det varmer godt!!! Varm hjerteklem til deg, Helen!!!

  SvarSlett
 3. Uff da, det var ergelig. Er rot alle steder her da, selv om jeg ikke maler. Har det med å begynne å omøblere og flytte på ting når jeg skal pynte og vaske... od så blir jeg ikke ferdig med en ting før jeg begynner med noe annet, men blir vel bra tilslutt. Håper du får en fin søndag!

  SvarSlett