søndag 14. mars 2010

Toove serien: Siste målet vinner!

Toove serien: Siste målet vinner!

Når vi spiller kamp på treningene hender det at treneren bestemmer at siste målet vinner! Det for å få litt fart på slutten. Og sannelig vant vi ikke mot Sandnes Ulf sitt C lag i kveld. Et nydelig skudd fra Joakim A – fra midtsirkelen – føyk inn under tverrliggeren og Ulf sin meget gode målmann kunne ingenting gjøre – annet enn å plukke ballen ut av eget nett.

Målscorer og skadet

Teddy hadde en meget god dag i Sandnes – endelig fikk han brukt litt av den kraften vi alle vet at han har. Fra ca 30 meter skjøt han ballen nydelig i mål. På et av sine raid på venstrekanten ble han stygt felt i det han passerte Ulf sin spiller. Dommer Osvald ga gult kort til Sandnes, men Teddy ble dessverre skadet og ble kjørt til legevakten. Status pr. kl. 22.49 er at han er på vei inn til røntgen. Vi håper ikke at det er noe alvorlig og gleder oss til han er tilbake.
Senior i kampen.
Ivar var på pletten i dag og, og hadde enda ikke lært å holde kjeft.
Vi hørte ham over hele banen der han ropte på offside til Osvald fra Nærbø - som vi fremdeles mistenker å bruke ørepropper.

Take it cool!

I dag skulle vi roe den av og kutte ut alle de håpløse langpasningene som sjelden og aldri treffer medspiller. Og det klarte vi. Vår beste kamp så langt i 2010 – mange flotte kombinasjoner og sjanser. Blant annet hadde Joachim J et kanonskudd i stangen – det kunne ha blitt vårt 3. mål for kvelden. Vi ser virkelig fram til å møte spillere på vår egen alder og på vårt eget nivå.

Treningsgrunnlag og fokus

Selv verdens beste lag og spillere trener på basisferdigheter og i fotball er det å kunne slå en pasning til en medspiller så hardt og rett at vi beholder ballen. Vi trener også på det i Sunde Il – men vi har nok ikke trent nok viste det seg i dag. Eller sagt på en annen måte – vi har kanskje ikke trent godt nok. Så derfor gutar: På neste trening skal vi også ha pasningsøvelser og da bør vi ha full konsentrasjon – selv om det sikkert er kjedelig å slå pasninger. Når vi klarer å slå en pasning på 2 meter kan vi øke til 3 meter osv. Men når vi ikke klarer å slå en pasning på 5 meter – hvorfor skal vi da klare å slå en pasning å på 37,5 meter til en spiller i full fart? Den som har et godt svar på det – skal slippe å fylle vannflaskene i hele juni måned.

Osvald fra Nærbø

Det ble ropt på tilskuerbenken til Osvald - "kor lenge e det igjen?"
Å som ein ekta Nærbøing var svaret - sjuu!

Skrekk og du gru!

Det ingen visste var at Ola hadde pakket ned fotballskoene og til og med leggbeskytterene i bagen min, han ville spille kamp! (eg svetta ganske heftigt - tenk dokker han på banen) - og heldig heldig heldigvis dukket Ivar opp. Skulle tatt seg ut - hadde jeg ikke fått hørt det før, så hadde jeg i hvertfall fått hørt det heile denne måneden om hvor god han var... (takk Ivar!)


Fra tilskuer til keeper

Da vi besøkte MIL på tirsdag hadde vi en tilskuer som heter Geir – og på toppen av det hele var han målmann. Han debuterte for sin nye kubb i kveld. Vår andre målmann Jan Kåre har lenge hatt lyst til å spille mer ute og det får han sjansen til nå. Han opplevde forresten at det kanskje må litt mer kondis til for å spille ute enn å stå i mål. Det tok ikke så veldig lang tid før han innså at: ”Jeg må nok trene litt mer” – men vi har i alle fall fått en spiller med entusiasme og som vil klare seg bra utover i sesongen.


Les det med liten skrift!

Når det gjelder forsikringsavtaler blir det sagt at det er viktig å lese det som står med liten skrift. Når det gjelder dette referatet er det ikke nødvendig å lese det som står med liten skrift. Det betyr at du kan slutte å lese nå om du vil! Resultatet i kampen ble 21 mål til Ulf Sandnes og 2 til Sunde IL – men vi fikk det siste målet og vi hadde det kjekt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar