onsdag 17. mars 2010

Tooveserien 2010: POL A lag – Sunde Jr/rekrutt 7 – 0

Kampene går slag i slag for vårt juniorlag. I kveld møtte vi Pol sitt A lag og tapte 7-0. Pol spiller i 6. div og er derfor på nivå med A-laget til Sunde og med fem 16 åringer på banen og Teddy skadet på sidelinjen er vi storfornøyd både med resultatet og ikke minst spillet. Fortsatt er det en del personlige feil som blir straffet med mål i mot oss, men det skal vi luke vekk før seriestarten. Nå skal det bli godt å få møte rene juniorlag på vårt eget nivå.

Gleden var stor da en tidligere Staal keeper signerte kontrakt med Sunde Jr lag i kveld. Geir Morten er en lovende keeper og vi gleder oss til videre samarbeid. Joakim J og David hadde kanonskudd som så vidt unngikk å gå i mål og kaptein Thomas headet like utenfor etter corner – så resultatet kunne svært gjerne ha blitt bedre for oss. Tooveserien har vært en fin erfaring for laget og kampene har foregått i en meget god atmosfære. Nå gjenstår bare en kamp nemlig mot Buøy sitt juniorlag på mandag. Juniorlaget var i fjor den største forbrukeren av ispopser og vi ser ut til holde posisjonen. Kjarten var første isposemann og sannelig fikk ikke Are et spark på foten som kvalifiserte til ispose.


Tusen takk for en kjempekjekk kveld guttar - og husk at vi - er desidert det laget som har det kjekkest i hele Toove serien! Det skal i hvertfall ingen ta i fra oss. Keep on boys! Hilsen Helen og Ola


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar