tirsdag 11. mai 2010

Helen vs Skoda

Maen ringte å sa an va bensintomme!
Kom å hjelp meg sa an.
Kor e du? – sporte eg.
Rett neri veien – har akkurat komt du på asfalten.
(les rett utfordi huse)
Eg heiv meg i bilen min – ein Nissan x-trail – me slebekrog kan dokker veda.
Kjørte 0,32 m å der fant eg maen min i Skodaen sin. Eg har slebekrog – men Skodaen har ikje slebekrog framme – så adle rå va goe!
Me bant slebetau fra Nissan å i taggrinnå på Skodaen – gjekk så ei kula det – heilt te eg måtte bremsa ner å ta ein krappe sving. Blei litt slakk – å eg ga gass – maen skjønde ingenting (då åg!) å la seg på gasspedalen – gjekk ikje det! Taggrinnå føyg av!

Å der sto me –me 1 taggrinn midre… jaja sa eg te an me binne taue rondt frontvindue – gjøna innsiå av bilen. Som sagt så jorrt. Gjekk heilt fint det, sjøl om eg va livredde at an sko sidda der uden vindu.. det hadde blitt aircondition det!
Toppen av det heila e at nærmaste bensinstasjon ligge 99,5 m i fra oss – så hadde han hatt giddå så konne han tatt reservekannå me seg å fylt bensin. Lenge leve mannssjåvinisten elle galskabe spør dokker meg.

5 kommentarer:

 1. Jeg forsøker meg veldig forsiktig og svært så skånsomt med et lite spørsmål: Er det ikke den som tauer som har ansvaret og er sjåføren? :) Jeg bare spør jeg, og undres...

  Håper det ikke ble noen større skader, og at takgrinna kan komme i bruk igjen. NB. Gjem nøklene godt når du legger deg, i tilfelle du er oppe å går i søvne i løpet av natta. (Bare et lite tips) God tur, mener natt!

  SvarSlett
 2. Uff så trasig da og du som er så grei og hjelper.Av og til kan en ønske å sette tiden tilbake. Ønsker deg en god dag i dag.
  klem

  SvarSlett
 3. He,he, - litt av en historie. Dere var heldig Skoda'n ikke ble cabriolet.

  SvarSlett
 4. pleier og vera en slik krok bak i bilen som en skrur fast framme en tar bare bort et deksel men ja og ta en kanne og labbe ort og fylle er jo eller ikke dumt men en setter deg ikke fast med det første har eg funnet dut det skal du ha helen

  SvarSlett
 5. Hahahaha :))) Typisk mannfolk......IGJEN!!! Det e godt det finnes skikkelige kvinnfolk som du Helen ;) engel som du e og stiller opp og gjør så godt du kan ;)

  SvarSlett