søndag 23. mai 2010

Pimpsten - Ashtray stones

Vi selger nå Fragrant Pumice Stones - Ashtray stones -
som er laget med lemongrass og cinnamon.

Legg en sten i askebegert og røykduften forsvinner!
Utrolig - ment sant.

1 stk. 20 grams pose koster kun kr. 25,-
Porto tilkommer.
Ønsker du å bestille - send meg en mail til helen@kalimera.no

2 kommentarer:

 1. Dette må prøves. Kan du sende meg en pose?

  Bli med på konkurransen på bloggen min.

  Klem

  SvarSlett
 2. Hallo min gode venn. Her kommer en trønder med dårlig samvittighet hesblesende inn for å rette opp det dårlige inntrykket.Nå har aktivitetene vært ute og flakset på andre områder et par dager.

  Hørtes ganske så spennende ut dette med steinen av et eller annet. (Litt sent for min hjerne å få med seg slike avanserte dingser) Hadde du kommet noen måneder tidligere hadde jeg nok godt i saksa og anskaffet en. (Men ærligheten tilsier at kona røyker fortsatt da, så det var en dårlig unnskyldning) For meg ble det denne effekten også ved å slutte. :) Skal ikke henvise til mitt kunstneriske uttrykk som jeg viste for ei tid siden. Fikk du det ikke med, kan du jo se litt bakover i bloggen til du kommer til et dødnigehodeaskebeger, sier ikke mer...

  Fra det ene til det helt andre, stuntet mitt med supporterflagget og god hjelp fra deg endte ut med superbesøk. Selv om det ikke kom noen videre kommentarer. Jeg får vurdere streik ved et par kamper, kanskje det virker. :) Det endte ut med så vidt jeg husker en økning på et par hundre prosent og sidevisninger på det firedobbelte av gjennomsnittet for tiden. Det er bra det, synes jeg. Og takk for det min godeste Helen!

  Ha en flott og stressende avslappende dag i morgen, innspurten mot neste helg.

  SvarSlett