fredag 23. juli 2010

På sykehjemmet

Her om dagen tok vi med oss hu Trygve på besøk til mormor som bor på sykehjem.
Det ble et gledelig gjennsyn for begge to.

Hu Trygve la seg godt til rette i senga, og ventet nok på kos.
//
De to har delt generasjonsbolig i 10 år, og det er 4 år siden de så hverandre sist.
//
Det blir nok ikke siste gang de gjennforenes.
//
Herlig at det er lov til å ta med kjæledyr på sykehjemmet.
//
Via - Veritas - Vita / The Way - The Truth - The Life

3 kommentarer:

 1. Så fint at mormor fikk pus på besøk.
  Supert at de er lov , kan tenke meg mormor ble glad.
  Ha en fin helg.
  Klem

  SvarSlett
 2. Hei igjen! Nå er tiden inne for å lette på sin samvittighet her på bloggen også, å vise at en eksisterer. Den siste tiden har ikke inspirert så mye til det.

  Koselig bilde av Trygve og mormor som får meg til å tenke tilbake til den tiden vi hadde vår fase rute dit. Både for husets besteforeldre, foreldre og oldeforeldre. En hyggelig tid på mange måter å se tilbake til da en hadde de sammen med seg, som jeg har sagt tidligere også.

  Håper alt er greit med deg og dine ellers også at butikken går bra. Noe skal en jo leve av også og ikke alle har en like trygg arbeidsgiver som jeg som fritidsforsker. Som er min nye tittel. Tidligere har jeg vært statstipendiat i noen år, men jeg må prøve å følge med i tiden med flest mulige nye jobber. Noen undres på disse titlene, de går jo på folkemunne under fellesnavnet "uføretrygdet". :)

  Heldigvis begynner humøret å falle på sin rette plass også og mer normale tilstander ser ut til å finne vegen tilbake igjen.

  Hei så lenge, så høres vi vel oftere etter hvert. Hilsen fra 'n Karl i Trondheim

  SvarSlett
 3. Åh, det er første gang jeg ser mormoren din. Hun er nydelig, Helen! Får tårer i øynene, jeg. Det var snilt av deg å ta med deg Trygve til sykehjemmet. Gjenforeninger er det beste jeg vet :)

  SvarSlett