lørdag 21. august 2010

Familie bilder

6. klassingen vår - august 2010
Mor og datter - sommeren 2010

Søsken kjærlighet - sommeren 2010
Ønsker dere alle en deilig helg.
Her er det "på travelt" - skal på messe i morgen tidlig, så her går det i pakking og prising.

3 kommentarer:

 1. Så vakre dere er alle sammen, og det mener jeg virkelig fra mitt innerste.

  Takk for titten på flotte bilder.

  Klem fra Astrid

  SvarSlett
 2. HH (står ikke for Helly Hansen, men hallo Helen. Må starte med forberedelsene til en tøff supporter tid fremover, så her gjelder det å effektivisere bruken av tastetrykk. Tar det litt etter hvert jeg, så går det inn, også til travle aktører i den så viktige folkefarsotten som så alt for mange bare sitter å ser på. :)

  Den er nesten uhyggelig tanken som slår meg nå. Skulle inn for å vekke deg til live igjen til bloggens vidunderlige verden, men skulle først sjekke eventuelle nye kommentarer. Der var du, våken og som i gamle dager. Det er nok blodets bånd som er ute å slår et slag, tenker jeg. Fotballblodets bånd og Sunde sin store plass i hjertet. :) (Skriver dette da det bare "datt" (falt) ut, så hørtes det så flott og prangende ut.)

  Forberedelsene til onsdag er allerede i gang med å løse oppgaven "to flagg". Her må et lys dukke opp og det litt brennkvikt, er tanken min.

  Her har jeg stort sett forsøkt å holde koken i store deler av det som skal være sommer, bortsett fra noen korte perioder grunnet to nære dødsfall og påkjenninger som måtte ta plassen. De siste fire ukene har det vært så som så med kommentarer rundt om, da jeg har oppholdt meg på hytta med et mobilt "tregbånd" som ikke har vært enig i aktiviteten med kommentarer. Men har vel stort sett greid å få til oppdateringer med et variert innhold til glede for utrolig mange som har fulgt sine rutiner med å lese, og ikke minst for meg selv.

  Jeg skjønner godt at det kan bli knapt med tid til bloggingen for aktive foreldre med aktive barn. Det er det mange som har i dag. Derfor burde det vel være fint at noen holder hjulene i gang og kan fylle det ellers så tomme rommet, bloggernes rom...En slipper selv å blogge, og kan gå inn å få "mat" for det trengende tomrommet. Det finner dere her. :)

  Ikke glem strategien med en halv times intens trening ved lesing her for gutta (og nå jentene), det gir garantert resultater, i følge meg selv...Det er også viktig å gå foran med et godt eksempel for de som drar laget. :) Det vet du og vil helt sikkert gjennomføre på en perfekt måte, men nevner det bare i forbifarten. :) Du har nok noen timers nattarbeid foran deg. Og til slutt, en test blir gjennomført for å se om du har sneket deg unna noen innlegg. :)

  Lykke til fortsatt på alle felt, vi krysser fingrene for lagene, mot Lerkendal og Norges 2. beste fotballag..

  HOH, Hilsen fra han Karl i Trondheim og Selbustrand. Selbuvottens hovedstad. NB HOH = Hei og hå!

  SvarSlett
 3. Nydelige barn Helen :o) Men så er du jo så flott ei dame selv også ..

  Klem!

  SvarSlett