torsdag 16. september 2010

Våganes vs Sunde

Dagens oppmuntring fra an Karl i Trondheim:
Hallo til Helen og Sunde, lykke til med dagens kamp! Skulle det av en eller annen grunn gå dette lagets veg (Våganes), må det være av Sundes rene og skjære raushet og omtake for at alle skal ha det moro. Er mine tanker. Tvi tvi og stå på med den gløden som finnes i dere gutter.
Så en takk til han "Store Joa", hyggelig å få en hilsen fra deg også. Det hadde vært moro det å fått møte dere, det kan jo bli det, med tiden. Jeg er ikke noen utpreget fotball - entusiast, jeg er vel å regne som en sau i dette forumet, men takket være verdens beste fotball reporter og høyt profilerte lagleder, morer dette laget meg mye. Når det gjelder supporter situasjonen skal du ikke være så trygg for at "større og sterkere sauer" kommer inn med sin support. Jeg har enda ikke vært i kontakt med Washington og Kreml, Hardagervidda og Elverum står også igjen. Vi går nok lyse tider i møte, tenker jeg
På innhentingstur
I forkant av kampen va trenaren både i byn å på Ullanhau for å samla opp nok spelare. Han fekk napp å fekk me seg tri ongar så ville vera me. I tillegg henta me inn an Bjørnar fra Tananger. Aligavell va me bare 12 spelara så fant veien te Våganes.


Monn te monn metoden.
Skamsvoltne på å holla stillingen lige så sist me møda på Våganes entra me den skjeive blaude banen dis. Trodde piskadø atte me sko både drokna å blåsa av på ein å same dag. Dokker vett pyttane va gedigne å an Oggi hollt meste på å drokna der an føyg ner i pytten me håve fysste. Adle slags rare ting for jøynå skolten ans ”Nå drokne eg” – Hadde det ikje våre for atte an Daniel fekk latterkrampå der an sto å såg på – ja så hadde det våre fysste maen så måtte ta monn te monn metoden på an Oggi om det verkeliggen sko gått gale.


12 gule draktar
Forrige kamp fekk me det mesta te å stemma men ikje i dag! Det va lide å ingenting så stemte for de 12 Sundeguttene så møtte opp på Våganes. Me kun ein innbyttar va me enige om ta det litt cooli å holda ballen i laget - någe me kan om me prøve på det - å dermed spara litt på kreftene. Når det va spelt 80 minuttar bjynte me me det me sko å sjøl me 10 guttar pressa me Våganes. Då viste me ka me kan å trøstemåle vårt kom på någe me har trent på. Et frispark fra høyrekanten blei slått hardt på mål å vips så sto nette å blafra så ein vimpel i nordavinnen. Å de va an Kjartan så skårde.


Me hadde flerne frispark så konne gått same veien. Cornerå våre va og goe å det va bare litt mer slåssing å fandeninvoldskhet så mangla for at me sko fått flerne mål.

Men me hadde nok ikje fortjent å vinna - spillererane va stort sett enige om at Våganes på ein berg å dalhjemmabane va bere enn oss. De fekk 5 mål å sjøl om det i dag e nøjaktig 100 dagar te jul - så va det ingen gronn te at me sko dele ud så mange gavepakkar. Det e bare å håba at adle gavepakkane e delt ut for denne sesongen.

I pausen va det flerne spillera fra Sunde så meinte at me ikje konne taba for et lag så ikje har råd te draktar eingang. De stilte i någe så ligna røtt - her va alt fra Arsenaldrakt te ei røe Tskjorta så det sto ByggMix på.

Røtt å rett ud av banen!
At me måtte spela det mesta av 2. omgang med 10 guttar skylles et direkte røtt kort. Me va i angreb me mesten heila lage. Våganes fekk ein kåntring å Daniel jobba jem i store fart å då han va på siå av motstanderen takla han hardt å gått. Våganes spilleraren blei skremde då han blei tatt ijen å datt i det våda grase å han hylte å bar seg så om han sko ha våre øvekjørde av ein bulldoser. Dommaren lod seg lura å det så i beste fall va et lysegult kort blei røtt. Det skjedde i mittsirkelen å Daniel va langt fra siste mann. Hadde dommaren våre konsekvent i dømmingå si ville det nok ikje ha våre nok spelare på banen te å fullføra kampen.

Nå har me bare 3 kamper ijen av årets sesong å me har allerede merre poeng enn i heila fjor. Så me har hatt framgang å det er kjempeflott.

Nå får me bare håba på goe treningar fram mod neste kamp så e mot Havørn den 22. september. Det e forresten ein jysla spesielle kamp å me trenge ein jysla dyktige statistikar for å regne ud kor spesiell den e.

Me takke for ein søkkvåde kamp å så Ørjan sa - det va gått at me konne symma ellers så hadde det konne skjedd drokningsulykkar på denne banen.
Tusen millionar takk te an Kjell Harry så gravde fram apparate sitt å tog flotte bilder. Å tusen takk te publikumme så tog veien ud for å se på oss.
Stillingå blei dessverre 5-1

1 kommentar:

  1. Gratulerer med seiern vår, jeg er i ferd med å kontakte Norges Fotballforbund slik at påbudt svømmedyktighet innføres for alle fotball spillende i Norge. Da alle sikkert ikke er svømmedyktige og må satse på slik trening fremfor med den runde lærkula, skulle vel Sundes fremtid gå fremtiden lyst i møte. Men det visste vi jo...

    SvarSlett