fredag 31. august 2012

Forus å Gausel vs Sunde – 30.08.2012

Sunde kom entrane te garderoben me nyinnkjypte Boomblaster onna armen!
Kampverten te Forus å di kom me ein påse bananer te ijelsvoltne Sundeguttar! I tillegg fekk me udelt ein halle kasse brus så me konne nyda itte kampen. Utroligt kjekt å starta kvellen me ein sånn positive opplevelse.

Einaste skåre i gleden va atte de mangla vatn. Men det tog DJ Ola seg av. Han heiv flaskene inn i Nissan å spant nerijynå bakken for å fylla vatn på Statoilen!
Topp spenning å uavgjort.

I vårkampen tapte me me 4 -0 på hjemmabane mod Forus&Gausel – dog spelte me me 10 mann det mesta av kampen. Tore såg rødt å fekk jaggu meg direkte udvisning me et kort av same farge! Men denne kampen spelte han så ein Gud!

Kampen på Knudamyrå i kvell blei ein grøssar av di store. Kampen ende 1-1, men så ein av FG lederane sa: ”Dette konne liga gjerna våre 5-5”.

FG tog kommandoen fra start å hadde flerne store sjangsar – så enten blei redda av Meling elle av Sundespelare så sto på stregen.

Litt å kanskje ikje bare litt, men mye mod spelets gang tog Sunde ledelsen me ein av kvellens debutanter – nemliggen an Glenn Ivan så komme fra Kvitsøynå.  Sunde fekk heldigvis bedre tag på kampen å hadde nok av sjangsar te å øga ledelsen.

Rune fekk et någe ufortjent gult kort itte ein knallhare, men reine takling. Dommaren lod seg nok påvirka av FG robå om ”Gult, gult”. Rune fortsatte det goa spele fra sist kamp.

Meling fortsatte me storspel å te slutt la FG spelarane ballen liga gott på udsiå av mål – di fekk jo ikje uttelling alligavell.

Me gjekk te pause me ein sterk 1-0 ledelse.

2. omgang begynte som den fysste – et voldsomt FG press å Sundespelarane virka någe utepasse. Å det gjekk så det måtte gå – FG fekk mål. Uansett om det va svag klarering elle åffside – så blei det dømt mål.

Mats fekk og et gult kort – kanskje litt unødvendigt – han hadde akkurat fått frispark, men fortsatte å jobba å plutselig lå det ein FG spelar på bakken.

Morten å Ivar hadde 15 spelare i troppen å det blei gjort mange bytter. Faki hadde bare våre på banen någen minuttar då han la et knallhart innlegg rett foran mål. Bare uflaks at det ikje blei skåring. Stig, Dag, Rune, Andreas, Thomas å Anders skjøyd adle villigt vekk – men ballen ville ikje i nodå. Trond la goe innlegg fra høyre – men te ingen nytte. Callen dreiv laget framøve å bidrog te at me va skikkeligt offensive.

Kveldens andre debutant – an Andrew fra Kvitsøynå – fekk et ublidt møde me Knudamyrå – han gjekk av banen me et skikkelig skrubbsår på venstre skinka. Håpe det er grodd te neste kamp så e hjemma mod Hjelmeland.

Joachim satt spent å fylde me på an Rune. Men Rune klarte å springa å takla liga mye heile kampen, så det blei kun oppvarming på minstemann i kvell. Men gjerna liga gått me ein liden pause siden han va ein udmerka keeper for G16 någen dagar før.

Me va på Forus, men det va Hawaifoball på slutten.  Begge lag ville vinna kampen å storma i angreb så fort de fekk ballen.

Begge lagå hadde trengt 3 poeng, men poengdelingå va nok rettferdige.

Kveldens jury hadde ein lette jobb når det gjallt å plokka ud de tre beste, men ville hatt svere problemer med å finna ud kem så sko våre nr 4 og 5 – mange gode spelare.