mandag 18. mai 2009

Karbonademunker.


Tilberedningstid: ca. 20 min
Antall porsjoner: 2 porsjoner


Dette trenger du:
½ stk pk Gilde stekte KarbonaderRaggmunker (potetpannekaker):
½ dl hvetemel ½ ts salt 1 dl melk ½ stk egg 200 g poteter
Slik Gjør du:
Rør sammen alle ingrediensene utenom potetene til en pannekakerøre.
La røren svelle i 10 minutter mens du skreller og river potetene på et råkostjern eller i kjøkkenmaskin. Press ut og fjern litt vann fra potetblandingen. Ha deretter blandingen i røren. Stek raggmunkene gyldne i smør. Ca. 1,5-2 min på hver side holder. En munk skal ha en diameter på ca. 10 cm.2. Stek Gilde Karbonader etter anvisning på pakken og legg dem lagvis med raggmunkene - topp det hele med nyrørt tyttebærsyltetøy.
Servér gjerne stekt, saltet flesk og frisk salat til!


Oppskriften og bildet er hentet fra Gilde

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar