onsdag 5. august 2009

Jubileumsalg nummer 1.

Vår nettbutikk Citrin har i disse dager 1 år's jubileum, og det skal feires.
Akkurat nå er alle halskjedene i sten på tilbud - til sterkt reduserte priser.

Agat Blonde - Halskjede - ca. 45 cm
Agat Blonde står for: Selvlært. Inneholder de kvaliteter som finnes i bevgelse, grasiøsitet og ynde. Beskytter mot hissighet. "Når jeg viser hvem jeg er, vil jeg bli møtt med varme og forståelse.“ Den har en høy innflytelse på det inspirerende og kan, især sammen med blå topas, styrke din oppmerksomhet, så du vil fremstå veloverveid. Fysiske egenskaper: Mot forgiftning, feber, magesår og mot myggstikk.


Falkøye - Halskjede - ca. 45 cm.
Falkøye står for: Overblikk. Som en falk, gir den mulighet for å fokusere på et bestemt punkt eller for å kunne følge et bestemt mål. "Jeg ser klart, forstår og handler deretter." Øker evnen til å kunne gjennomskue og se tingene som de virkelig er.
Ametyst - Halskjede - ca. 45 cm
Ametyst står for: Meditasionssten. Beskytter mot psykisk overlast. Stimulerer den logiske sans og gir mot til å ta viktige besluttninger. „Jeg treffer de riktige valg og besluttninger.“ En varm og elskelig sten, som også er bestemt og herskende. Gir edruelighet. Virker mot søvnløshet som forsterkes sammen med hematitt. Fysiske egenskaper: God for magepine, migrene, hudlidelser, feber og mage-tarm problemer.


Granat - - Halskjede - ca. 45 cm.
Granat står for: Konge sten. Gir beskyttelse, ro og livskraft. Hjelper deg med å huske drømmer. Yter rettferdighet i tale og støtte i handling. Gir en energi som er forutbestemt til å avhjelpe kaos, splittelse og oppløsning. Utstråler en energi som stabiliserer og bringer orden i det fysiske, følelsesmessige og åndelige system. Stjernetegn: Væren, Løven og Skorpionen.

Lapis Lazuli - Halskjede - ca. 45 cm
Lapis Lazuli står for: Oppmerksomhet. Lapis lazuli er stenen som gir den totale oppmerksomhet og intellektuelle kraft. Hjelper oss med å være objektive i saker som omhandler oss selv. Stimulerer følelser, sinn og fysisk renhet for derved å kunne oppnå guddommelig viten.

Ønsker du å bestille en eller flere av disse?
Ved å trykke her kommer du rett til nettbutikken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar