mandag 3. august 2009

Miljøvennelige tørkeballer

Som de fleste er vi her i huset opptatt av å være miljøvennlig.
Kom over en artikkel om miljøvennlige tørkeballer som skal erstatte tøymykner.

Disse tørkeballene i hard plast kan brukes i stedet for tøymykner. Ballene plasseres sammen med det fuktige tøyet i tørketrommelen, og roterer rundt mens tørkingen pågår. Ballenes plasttupper kompresserer og mykgjør stoffet helt uten giftige kjemikalier. Tørkeballene motvirker krøller og rynker i klærne, og reduserer overskuddslo. Vann som tørker er det som til vanlig gjør tøyet stivt, og tørkeballene bryter ned denne stivheten rent fysisk. Ved bruk av tørkeballene benyttes vanlig tørkeprogram, og tørketiden kan reduseres med inntil 25 prosent. Disse kan gjenbrukes, og varer i flere år.

Tørkeballene passer for alle som bruker tørketrommel for å tørke klær. Hvis du har tendenser til allergi, så er ballene en helt naturlig erstatning for vanlig tøymykner, som ofte kan forårsaker kløe og irritasjon. Tørkeballene er dessuten miljøvennlige, og redusert tørketid reduserer strømbruken. I en travel hverdag kan tørkeballene gjøre at du ikke trenger å stryke klærne like ofte.

Noen av dere som har erfaring med disse?

4 kommentarer:

 1. Takk for komentar:) Alltid hyggelig!
  Solsikketips: Trives best i solveggen og MASSE MASSE vann...
  Du får prøve igjen til neste år,hehe:)

  Ha en fin dag du også. Hilsen fra Lise

  SvarSlett
 2. Hei, Tusen takk for awarden! Ekstra hyggelig med en oppmerksomhet. Supertørkeballen høres smart ut. Den fikk jeg også lyst til å prøve. Hvilken nettbutikk selger den? Sommerklem Siv

  SvarSlett
 3. Hei hei! Tusen takk for award! Det var kjempekoselig :o) Er jo hyggelig at det er noen der ute som liker bloggen min.. og det varmer alltid med en liten kommentar :o)

  Ha en finfin kveld/natt... klem

  SvarSlett
 4. Brukte pingpong baller når eg tørket boblejakker før i tiden,det virket,så dette må bli bedre tenker eg!

  SvarSlett