lørdag 3. oktober 2009

Tenn et lys

I forrige innlegg "klaget" jeg over feber og halsbetennelse - men har virkelig ikke noe å klage for i det hele tatt! Skal være glad at jeg har en familie som er friske og raske, som er glad i hverandre, og har det godt på alle måter. Har vi egentlig noe å klage over?

Mine tanker går til alle som er rammet av naturens katastrofer - der mennesker dør, hvor mange mister sine kjære og hvor mange mister sine hjem... la oss alle i sammen tenne et lys for dem i kveld og tenke på hvordan deres liv er akkurat nå.
Håper dere tar oppfordringen jenter.

4 kommentarer:

 1. Jeg tar den gjerne! Du har så rett, det er viktig å se utover seg selv av og til;) Vi blir jo ofte fanget av vår egen hverdag, våre egne bekymringer, og de blir som oftest små i slike sammenhenger.
  God helg til deg og klem fra meg;)

  SvarSlett
 2. Det er lov å bli fortvilt over halsbetennelser og annet rusk som vi tidvis havner i, men som du trekker frem, så finnes det så mye å være takknemlig for! Vårt fokus kan vi velge selv, og å bli minnet om å løfte blikket fra tid til annen og slik få litt perspektiv på ting er flott! Jeg tror at gode tanker kan skape noe godt, mens bekymringer gjør det motsatte. Lys tennes i stua mi i kveld.

  SvarSlett
 3. Det er så sant som du sier....vi har en tendens og se for mye innover....nei en må takke for hver dag en får....
  Jeg har tente lys i hele stuen...
  ha en kos lørdagskveld
  klemmer edda

  SvarSlett
 4. Jeg tenner lys og sender mine tanker og god energi... og jeg takker og bukker for alt det nydelige du skriver hos meg... det gjør meg ydmyk og glad. Du er en flott person og et spennende menneske! Masse god bedring! Pass på deg selv nå! Stor klem fra meg

  SvarSlett