søndag 7. mars 2010

Syndagsjabb

Her sidde eg me kaffikoppen min, nyde tilverelsen og live!
Ei goe stond siå eg har vært aktive på bloggfronten, og ser at eg har mye mye å ta igjen.
Heilt ærligt så tror eg nok at eg ikje klare å henta meg inn igjen, så eg bjynne liga gått på nytt.
Har vært på besøg hos mange av dokker, men har ikje vært flinke te å legga ijenn någen ord itte meg, ska sjerpa meg.

Va blant aent inne hos Heidi me bloggen Heidi's Hverdagspjatt å der ser eg at hu har gitt meg ein award.
Tusen takk Heidi, setter veldig stor pris på det.

Ein liden oppsummering fra Stavanger.
Denne ugå her har gått heilt å holdent te foballen, både treningar, spillermøte, dugnadaer og planlegging av ein nye kamp i ittemiddag. Å sånn komme det te å fortsetta me heilt te sommarferien.
Bler någen travle kvellar med andre ord. Men - I like it!
I kvell bjynne både Himmelblå å 24 - 24 sende dessuden 3 episodar i dag, så det bler ein laaange tvkvell, hihi. Deiligt me andre ord! Ligga onna teppe på sofaen å bare slappa av, ska ble gått kjenne eg.
Nei nå bler det mad før me sedde oss i bilen å kjøre te Kvernaland for å spela kamp.
Heia Sunde!!! Me snakkes.

5 kommentarer:

 1. Det går unna i svingene her også skjønner jeg. Mange ting er viktigere en blogging, og slik er det vel hos de fleste innimellom. Ha en fortsatt fin "sundag", for det er vel det dere sier i Rogaland.

  SvarSlett
 2. Hallo i luken! Kan du ikke sende over noen små drypp av fotballidenskapen din! Jeg haaater kjøring og kamper, kioskvakt og vaffelsteking...men må man så må man, skjønt det hadde vært kjekt å kunne gjøre det med større glede og entussiasme *sukk*

  God søndag og kommende uke! (smykkedama har det bare bra, og står trofast på sin post :))

  SvarSlett
 3. Du har vært savnet med dine daglige og svært så oppkvikkende bloggerier, jeg må si at jeg begynner å digge mest de på dialekt. Synes liksom jeg får med meg mer av deg og omgivelsene, og de har jeg stiftet bekjentskap med, vet du. :) Med bobil!

  Hyggelig å se deg igjen og håper på mer normale tider, bloggetider. Dine små er ofte en av dagens løftere for min del. Den katta har jeg enda ikke glemt og jeg humrer enda bare ved synet av en artsfelle. Heia Stavanger og Kalimera - dagen blir mer lik en "god dag" eller en "god morgen" når du er på bloggebanen. Ikke på fotballbanen! :) Takk for det og ei fin uke...

  SvarSlett
 4. Ja det skal jo litt til å holde med i alle svingene her iblogg verden. Det er så masse å lese,følge med på,svare på og legge igjen kommentarer over alt at det er umulig å henge med bestandig. Mye annet i livet må jo gå foran.
  Håper du får en fin uke uansett:)
  Klem Mona

  SvarSlett
 5. Heia :o)

  Ble vel en fin kveld med tv-titting på deg i går .. håper jeg .. :o) Jeg så også Himmelblå .. men 24 avventer jeg til jeg får kjøpt seriene på dvd .. har bare sett de to første enda .. :o) Masse å se frem til :o)

  Klart andre ting går foran bloggen .. det får bli når man har tid og overskudd :o) Og det hender man går glipp av noen innlegg hist og her .. men sånn er det bare.

  Du får kose deg med fotballen .. ha ei super ny uke .. klemmer!!

  PS .. gratulerer med awarden.

  SvarSlett