onsdag 7. april 2010

Tilbake til normalen

Akk ja - da har vi våknet opp igjen etter "en påske med sovesyke" hihi.
Tror den har vært nokså smittsom gjennom det ganske land. Flere av oss som har vært i hi denne påsken. Men du å du så deiligt då!

Nå er det fullt kjør igjen - fra morning til langt på kveld.
Har en hektisk jobbedag foran meg, men ville innom for å ønske dere alle en vidunerlig dag.

Skal du gjøre noe spesielt i dag?


5 kommentarer:

 1. Hei og velkommen tilbake fra hiet. Du er observert med dine muntre innspill og har vært sterkt savnet av undertegnede.

  Lykke til med å komme i rutinene igjen, men noe av rutinene tror jeg faktisk har fulgt deg gjennom påsken også. Humøret og det sprudlende mennesket jeg mener å ha blitt kjent med. Men det er vel mer å regne for gode egenskaper enn rutine. :)

  Ikke glem, det spruter av tastaturet mitt igjen, pass på så du ikke går glipp av noen tanker. Kan jo tenkes det er et eller annet som er godt å ha med seg gjennom livet... :)

  Jeg spanderer på å sende en klem jeg, tar sjansen - det er godt ment! :) Veldig godt ment!

  SvarSlett
 2. En nydelig dag til deg også. Klem :O)

  SvarSlett
 3. Heisann!
  Eg skal faktisk legge om til sommerdekk på bilen i kveld. Min mann skal ha styremøte med en flokk damer så det blir vel meg og Pusegutten som må til pers.
  Ha ein fine dag!

  Smil fra L

  SvarSlett
 4. Hei.Nydelig blomst.Ja nå er våren hær.Deilig.Hjem fra hytta på med lavsko og ut i våren.Ha en riktig fin Onsdagskveld.Klem fra Bodil...

  SvarSlett
 5. Skulle sjekke om du hadde funnet igjen puta de, det er svært viktig. Arbeidslysten ligger mest sannsynlig under den. :) Prøver meg med mine synske evner, kan hende jeg blir avslørt?

  Etter som det ikke har kommet noe nytt siden sist, regner jeg med at du har funnet den - på en eller annen plass i virksomheten din. Lykke til med riktig bruk av puta igjen, og det som ligger under...:)

  SvarSlett