torsdag 26. august 2010

Sunde vs Buøy

Onsdag 25.august 2010.

Treningsvestar e redningen.
Lagledaren va jysla stresste i dag, fysste va u på banen i hall 5 tiå på ein viktige jemmakamp me J12 – å de slo Viking 6-1. Så va det jem å varma skrotten før u for avgåre kåre te neste kamp.
Å u hadde heilt glømd ud atte an Sander å an Odd Arne ikje hadde draktar.
Men u visste rå vett dokker – å heiv på de fargerige treningsvestar.

På jobb i karantene tiå.
Espen – han me karantene blei satt på prøve i dag (har an bare gått av – så lere an atte an ikje ska samla på kort) – fysste måtte an fylla vannflaskene å i tillegg satte dommaren an te å væra linjedommar. An fekk kjeft av spelarane atte logå på flaskene ikje va på å te å me dommaren måtte gje an klar beskje om atte når flage ska brugas så måtte an vifta høgare opp me det – ingen så fylle me ett flag så ligge onna beltespennå sa an te an.
Trøndersupport er gått å ha
Her e dagens referat fra vår ivrigste supporter og nesten nabo til Lerkendal:
RE Renate & Co: Hallo Helen, så morsomt for Renate, jentene og oss supportere over hele verden. Jeg lurer litt jeg, er det mor som har en finger med i spillet for to så ivrige og flinke, eller er det motsatt? Sønn datter som har oppdratt "Tilfellet Helen & Co"? Jeg drister meg ikke på flere åpne tanker her...

Lykke til videre i kveld og mens vi venter på referat og resultat, gratulerer jeg Renate & Co samtidig som jeg krysser fingrene for "seniorene". I kveld er det jo enda en kamp jeg må følge litt med, slik at de amatørene ikke blir sure. (RBK - FCK) Og en aldri så liten gratulasjon til en mye omtalt lagleder i dette forum...

Klem fra 'n Karl - Hovedsupporter, selvutnevnt og selvfølgelig. Adr. Trondheim, nesten Lerkendal Stadion

Ett lag me karakter!
På vei ud av banen itte dagens kamp å nederlag mod Buøyå sa dommaren atte de va kjekt å se ett lag me karakter. Han syns at det va ett flott lag så lå onner 0-4 te pause va best i 2.omgang å vant den omgangen 1-0. Me har slått Buøy 2 ganger før i år å burde slått de ein treje gang.
Me hadde nok av sjangsar å målå så kom mod oss kom så følge av det så kalles personlige feil.
Kem så gjore feilå e allerde glømt å det spele heller ingen rolle.
Men det har me snakking å gjørr, det har me støting av midtbanespelar å gjørr å ikje minst det å vera merre fandininvolsk!


I 2.omgang va me enige om å stå på te blodsmaken tog oss. Daniel tog tak å det smitta framøve.
Synn an venta ein omgang når adle vett ka han kan.
Plutseliggen fekk Sander hjelp av forsvare å hollt bure reint - tenk om an hadde fått jelp i fysste og!

Måle va ei lidå perla fra brødrene Håland. Alli satte fart på mitten å spelte Marius gjønå - å han dondra ballen i mål. Men det e muligt Marius drømme mer om de forspilte sjangsane enn det flotta måle han lagde.

Me bytta om på lage flerre ganger - me svakt treningsgrunnlag va det heilt nødvendigt.
The Vier Brothers hadde ein spesielle oppgave. De spelte henholdsvis midtstopper å back, men kaptein Thomas va i periodar så offensiv - (å an kom ikje allti jem igjen) -
sånn atte Vierene måtte spela både mittstopper å back samtidigt - å det e ikje alltid liga lett. Men begge så ud te å vera smitta av an Daniel å gjekk i taklingane me liv å lyst.

Joa starta som mittstoppar, men fekk jemlengsel å avslutta som spiss. Hans stysste presentasjon va då han tok livtag på ein Buøy spelar å dansa ein form for gammaldans me an - uden å få gult kort.

Det va kjekt å ha an Odd Arne me ijenn å me flere treningar komme an te å bli ein viktige spelar.
3 så har mange treningar er an Werner, Are å David.
Werner hadde mange flotte pasningar me udsiå av foden å pasningane konne svært gjerna ha ennt i mål. Dessuden gjore an det kunststykke å slå tri tunellar på rad - te å me trenaren te Buøy sto å telde de.

I løbe av heile kampen blei det slått mellom 4 å 5 pasningar (det e det Drillonivå på) - å David hadde 2 av de. Han hadde dessuden flere goe forseringar å særligt ett innlegg hadde fjortjent å blitt ekspedert i mål.

Me stor strekk i lage hadde Are ein vanskelige jobb på topp. Han komme best te sin rett når an får ligga å pressa å skyda me møje folk i boksen.

Foruden atte Ørjan hjalp te me goe råd på sielinjå hadde han flere flotte raid å innlegg - som gjerne kunne blitt mål. Med noen flere treningar e han snart tebage på gått gammalt vis.

Som vert i Kongeparken har Teddyen gått glipp av de fleste treningane i sommar. Men me e øvebeviste om atte hans formkurva bare vil gå ein vei å det e opp -
på same måde som Newcastle. Å me ser fram te atte Kongeparken stenge for sesongen.

Jan Kåre gjore framskritt i dag. Tidligare har an brukt hendene sine vel møje i ryggen på modstandarane - å sånt bler det frispark av.
Men itte atte an har bjynt så snekkerlærling bruge han tydligvis hendene på sag å hammar å ikje i modstandaranes rygg.

Stao pao gutar - så de ville sagt der Espen sin familie komme fra (Hardanger)
Men ska me vinna kampar e det viktigt atte det e minst liga mange på trening så kamp.
Me glede oss allerede te neste kamp mod SIF - å de ska me jaffal slå.

Som dokker ser så mangle det bilder fra dagens kamp.
Kjell Harry hadde fått beskje fra na Aud - atte han måtte lofta fillebikjå. Å dokker vett det - mannfolk kan ikje gjørr to ting på ein gang - ta bilder å lofta hoen samtidtigt.

Slutt resultat - i dag gidde eg ikje å sei atte det blei 1-4 tab!

2 kommentarer:

 1. Om ikke begge kamper gikk like bra - så har de i allefall et fornøyelig referat å kose seg med etterpå :o)

  Ha en flott torsdag - klemmer!

  SvarSlett
 2. Dette ser meget lovende ut, som vanlig. Hvis dere nå bare passer på at han Jan Kåre husker å legge fra seg hammeren når han går på jobb, så blir alt i sin skjønneste orden.

  Og når vi til og med har med oss mannskap som har aner fra Hardanger, vante med å plukke de små eplene i Hardanger, de er jo svært mye vanskeligere å håndtere enn lærkula. Ja da...da er det bare blåbbær når en merker at ferien er slutt...

  Gutten har skjønt det, de på laget mitt, en skal ha noe å strekke seg etter, da er det bedre å strekke seg fremover. Og ikke minst et ordtak som viser seg å slå stikk: "Den som ler sist, ler best. Her ligger det an for det, på alle vis - til og med fra lagleders side ligger det godt an for en latterfest av de helt store, i slutten av sessongen.

  En storfornøyd sjefssupporter, som ofte går eller kjører forbi "Lerkendal Stadion", løser opp slipsknuten for de store latterbrøl når sluttresultatene for sessongen skal deles ut.

  Om noen skulle tro at jeg skriver dette for å få nye og flere lesere, så må de gjerne tro det - selv om det ikke er derfor, er alle som er innom bloggen min hjertelig velkommen så ofte og så lenge dere selv og jeg ønsker. Også de som ikke har fått utdelt den kloke kunnskapen enda. Tvi tvi for Sunde og supergutta. De som har skjønt det!

  SvarSlett