torsdag 26. august 2010

Helen å turbo sykkelen.

Dokker så har gjerna lest atte eg går på lavkarbo diett fortiå.
Å då må me jo trimma i tillegg vett dokker – kilo renne fortare av då
(ska jaffal det)
Så me gått mod sko eg finna fram sykkelen min… leida lenge (e någen år siden någen har rørt den kan man sei) – å fant an i ei lysgrav – bonnen fast te ein stie me sykkellås.
Nyggel?? Hadde jo ikje peiling… den hadde sikkert rosta fast ein plass.
Så valge va å enten sykla me ein stie på sleb elle saga av låsen. Va ett lett valg egentliggen.

På me sykkeltøy å jelm, drikkeflaska å gått mod sko eg sykla ca. ei halle mil, ikje stora stege men fekk holla det fysste gangen.
Bortøve gjekk det så ei kula – hadde mevinn å ein goe sievinn me meg.
Hekkan seie eg! Når eg snudde så sykla eg i gjøynåsnitt 3 km i timen – sykkelen va meste ikje te å rikka, vinnen blei modvinn å sievinnen va heilt grusomme.
Blei rett å slett udsleden å sjøsyge der eg trødde så bestatt, å eg følte meg så ett skjellet me liden pust. Men eg kom meg nå jem itte ein time (tar normalt 10 minuttar jemøve) – å nå står sykkelen der eg fant ann! Jaja… det komme jo alltids ein sommar te… elle?

5 kommentarer:

 1. Wow så flink du er da. Lavkarbo og det hele. Ønsker deg en lett helg

  SvarSlett
 2. Hihi .. nesten som om det skulle vært meg .. skjønt jeg ville sikkert ikke fått til å å sage av låsen engang .. :o)

  Har ikke syklet på maaaange år ...

  Ha ei super helg Helen - klemmer :o)

  SvarSlett
 3. Her var det kjente toner kan jeg si. Hadde også for noen år siden min siste sykkeltur, tror jeg. Da skulle det sykles til gangs. Trondheim - Selbu, ca fem mil. Først måtte det provianteres og turen gikk til Nardo Centeret, der jeg traff en tidligere nabo. For å gjøre historien kort, ble mat og drikke glemt og rett hjem for å pakke opp bagasjen med fotoutstyr og annet svært nødvendig utstyr. Det skulle vise seg å være mye nødvendig, så mye at sykkelen måtte parkeres under ei grein slik at den ikke steilet.

  Alle kan tenke seg synet når store deler av den gikk på gruset vei, med grus i tyve cm klassen. Historien er lengre og mer innholdsrik enn dette, men det får eventuelt komme i et innlegg. Senere har jeg mistet helt lysten på sykkeltur...

  Men lavkarbo - mat høres svært så avansert ut, og må innrømme at mine tanker om å være enige med de yngste i din familie, ligger nær. Betyr det at en ikke kan ha sukker på havregrøten, f.eks.?

  Ha ei fin og litt mindre stressende helg, lavkarbo - helg!

  SvarSlett
 4. At ikke du starter som komiker og egen manusforfatter Helen.!!!!.....Tror Per Inge hadde blitt så misunnelig at han i sin fortvilelse hadde begynt å skjele mot idretten!!
  Ser deg for meg på sykkelen....og skildringen din tar kaka,.. den lever!! God helg. Klem fra Mandal

  SvarSlett
 5. Litt av en innsats må jeg si, men skal du vente helt til neste sommer før du tar neste trimtur?

  Tenk om det blir sånn som i år, for jeg mener bestemt at jeg har opplevd sommeren som aldri kom.

  Klem fra Astrid

  SvarSlett