fredag 21. januar 2011

Konkurranse - Vinn boka - Lev livet uten bekymringer

Velkommen til konkurranse!
I samarbeid med Forlaget Lille Måne og Kalimera Alternativ Netthandel kan du vinne boken - Lev livet uten bekymringer av Dale Carnegie. Klikk deg inn på Lille Måne for å se hele varespekteret deres, her finner du mange flotte boktips innen selvutvikling, kosthold,romaner og mye annet! Nyttige bøker og gaver til glede både for deg selv og andre.
Alle som legger igjen en kommentar er med i trekningen og alle som legger ut en link på sin side får dobbelt lodd og hvis du legger deg til som følger hos meg får du 3 lodd.

Bekymringer stjeler energi, gjør at vi tenker dårligere, utviser dårligere dømmekraft og mister ambisjonene i livet. Bekymringer har også en urovekkende stor påvirkning på vår fysiske og psykiske helse. Kort sagt: Bekymringer er irrasjonelt - uansett. Men likevel er det slik at mange går rundt og bekymrer seg store deler av livet. Hvorfor er det slik? Og hvordan kan vi få kontroll over bekymringene våre - før bekymringene tar kontroll over oss?
I Lev livet uten bekymringer viser Dale Carnegie hvordan du kan bryte ut av dårlige tanke- og handlemønstre. Du får praktiske og effektive teknikker, som har hjulpet millioner av mennesker over hele verden. Den er solgt i over 12 millioner eksemplarer, og er en av de mest solgte og suksessrike bøkene til Dale Carnegie, som omtales som verdens fremste forfatter av selvhjelpsbøker.

Trekningen er 20 februar - lykke til.
NB! Har du ikke egen blogg kan du legge igjen en kommentar under anonym, bare husk å legg igjen mail adressen din slik at vi finner tilbake til deg.
P.S. Denne konkurransen samkjøres også på Kalimerablogg - Alternativbloggen - Kalimera Facebook og Kalimera Alternativ Netthandel sine sider.

13 kommentarer:

 1. Åja, dette vil jeg bli med på :)
  Den er sikkert fantastisk den boka!

  Tar 3 lodd jeg da :)

  Ha en nydelig helg:)
  Klem Tina♥

  SvarSlett
 2. Tar 1 lodd jeg, og håper vinnerern blir meg ;-)

  SvarSlett
 3. eit liv utan bekymringar, det hadde vore grett....

  Ha ein fin dag.

  SvarSlett
 4. Et lodd til meg!
  God helg!
  Klem : )

  SvarSlett
 5. Eit lodd til meg også :) Eit liv uten bekymringer hadde vert fint :) Godklem!

  SvarSlett
 6. Dette er noe for meg Helen, jeg tar like godt premien med det samme jeg. :) For tidligere kommentarer gjelder vel også? :) Eller...

  Hørtes spennende ut dette, men hva annet kan en vente seg her? Du får jo den mest kjedelige bussturen til å bli rene kriminalromanen. Og søppelkastingen til å bli en klassiker. For ikke å snakke om fotballkampene da...

  Det var vel stygt av meg å melde meg på? Tenker at det er så mange andre som hadde hatt lyst på den. Og vi trøndere er jo så beskjedne vi, vet du. Skal du ha adressen med en gang? :)

  SvarSlett
 7. hei hei.

  spennende, jeg er og med på ett lodd.. :)

  ha det fint så lenge!

  SvarSlett
 8. Jeg blir gjerne med på trekningen og tar 2 lodd. Linker til deg :)

  SvarSlett
 9. :) er gjerne med på trekning :) spennende bok
  klem Janne

  SvarSlett
 10. Denne vil jeg virklig være med på.. Kunne virklig tenkt meg å ikke bekymre meg så mye. Tar 3 lodd jeg:)

  SvarSlett
 11. Tar ett lodd jeg! Hadde vært fint med en sånn bok gitt! :D

  SvarSlett
 12. Den boken har jeg bruk for! Tar tre lodd og krysser fingre og tær :-)

  SvarSlett
 13. Spennende... bekymring opptar litt for mye av livet

  SvarSlett