fredag 25. februar 2011

God helg

Da var det helg igjen, ukene går fort, men det gjør jammen meg helga og!Her i huset er det full øving til minstens opptreden i årets skole talentiade.
I fjor vant de, så det mangler ikke på selvtillitt ihvertfall :o))


I Stavanger forsvant så og si siste rest av snø i natt, og til min store glede kan jeg se at snøklokkene spirer godt. Herlig vårtegn!


Da gjenstår det å ønske dere alle en riktig god helg.
Kos deg!


5 kommentarer:

 1. Hei på deg, her er det varmegrader også nå, hele 6, så store deler av isen på sjøen har forsvunnet i natt, herlig:)
  Nyt helga i vårværet, vi går sannelig inn i ei god årstid! Klem fra meg;)

  SvarSlett
 2. Hei, og takk for kosleg kommentar hjå meg! ein ekstra heimedag med storesyster vart det, men no er me alle friske og raske i Rosaheimen :)

  Våren kan me derimot sjå langt etter, sjølv om det har regna godt idag, og gradestokken har vore på pluss-sida. Ein god meter snø har me nok, og brøytekantar og -haugar er enorme! men som det heiter i songen "visst skal våre komme" - ein gong ;)

  God helg!!

  SvarSlett
 3. Heiii! Tusen takk for oppmuntrende og gode ord hos meg!! Det er utrolig spennende tider for meg nå! Gleder meg stort til hver eneste dag! Misunner deg litt den våren du snakker om...hm... men den kommer vel til Østlandet etter hvert også! Varm klem til deg

  SvarSlett
 4. Hallo alternative Helen! (Et godt alternativ, om jeg blir spurt) :)

  Koselig å se deg innom hos meg i mellom slagene, det muntrer meg opp og gjør det mulig for meg å holde koken uten "å gå tom". Akkurat det har vel du ikke noe problemer med. :)

  Det har vært ei svært hektisk uke her i huset, ja delvis rundt og utenfor huset også, med unge og energifylte etterkommere som gjensidig har vært svært til stede sammen med oss. Det er topp, skal jeg si! Noe å glede seg til, neste generasjon, altså.

  Ha ei fin uke med godt innkomme på alle områder for de investeringer du og dere gjør på minst like mange av områdene.

  Klem fra en trønder med skjegget og barten der den skal være for slike. :)

  SvarSlett
 5. Heisann du ;) Koselig at du tittet innom hos meg. Heldige er dere som har tryllet vekk snøen, så heldige er ikke vi. Det snødde mer her i helgen. Lengter etter vår jeg nå ;)

  Ha en flotters uke ;)

  SvarSlett