onsdag 2. mars 2011

Visdomstenner

For någen år tebage sko eg gå å rodfylla ei visdomstånn.
Syga meg skikkeligt opp i mange dagar i forveien, å fortalte adle kollegane ka eg sko gjørr.
Sjølsagt syntes de voldigt synn i meg (sko jo bare mangle syns nå eg då).
Dagen kom å eg ga klar besje te sjefen min atte eg kom nok ikje på jobb itte eg hadde våre hos tannlegen. For dette va jo ein svere opperasjon måtte han sjynna.

Sjefen syns nok atte eg fortjente fri, for han sa ja uden å mokka – enten det elle så va an dridleie mase mitt. 1 av 2 – vannari!
Fodle i angst krøyb eg oppi tannlegestolen, gapte opp å sporte – kossen e de andre visdomstennene mine? E de fine elle e dorr hål i di og?
Ka sa an! Å såg løye på meg - Du har jo ikje fått visdomstennene dine du…sa an så eplekjekke der an sto.
Sjefen syns jaffal atte eg va tøffe så kom tebage på jobb ittepå…


2 kommentarer:

 1. Så kjekt med kommentar fra deg:) Tusen takk og det samme til deg! Her i Bergen er det vinterferie denne uken og den skal avsluttes med jentetur til København. Hurra!

  Ha en superduper helg!

  SvarSlett
 2. Hallo Helen.

  I dag fikk jeg meg enda en latter under lesingen av innlegget ditt. Akkurat et slikt innlegg jeg trengte denne gangen. Jeg begynner å bli ekspert i å lese dialekten du skriver nå, og ofte roper kona: "Var det noe?" "Jeg leser bare Helen sitt innlegg", noe hun har hørt før. Det er utrolig hva en kan venne seg til, for alle parter.

  Fristelsen for å komme med en liten tilleggs kommentar sprenger skikkelig på, angående visdomstennene og....men det står jeg over. Jeg vil så så fryktelig gjerne at du skal komme innom mine blogger igjen også, snart. :)

  Hei så lenge, så er det snart helg igjen. Og slutt på VM, det er bra - så Norge kan starte opp sitt eget VM. VM i å være verdens beste land å bo i...

  SvarSlett