fredag 20. april 2012

Kim spelte me egentliggen i mod?

Trenar Morten har heila ugå snakka om kampen på onsdag mod Farsund. Adle me andre har våre opptatt av kampen mot Forsand på torsdagen. Farsund spele i 4. divisjon i Agder å Forsand e i vår pulja i 5. divisjon.

Uansett ka Morten har sagt, så va me nå på Forsand torsdagskvellen – på ein bane langt inni dalen, omkransa av høge å flotte fjell.

Heldigvis hadde Forsand naturgrasbane.

Så sjøl om me tapte 2-1, får me ta me osser begivigheten det e å spela på ein sånn ein bane. Forhåpentligvis e det ikje så mange ganger te – atte me får oppleva det.

Te pause sto det 0-0. Begge lag hadde sine sjangsar – dog hadde nok Forsand mest.

Mitt i 2.omgang fekk Forsand mål på et polefrispark så gjekk rett i mål. Det tog ikje mange minuttane før årets mål på Skogbakke gras kom. Tore fekk ballen 32,3 meter fra måle. Det knallharda skuddet hadde ein dupp som du ellers bare ser på tv, å det gjekk rett øve hårtustane te keeperen. Han rakk ikje eingang å få opp fingrane.

Forsand lagde ett mål te – å ingen kan skylla på banen – bare på seg sjøl. Et frispark fra høyre ble hedda elegant i mål. Det e ingen så har sagt at det ikje e lov å markera sjøl om banen e hompitte.

Dommar, dommar, frispark, frispark, hands, hands, offside, offside, ude, ude, corner, corner – gjalla det  mydlå  fjellsiene.

Forsand sin trenar og spelarer gjore sitt te å forsura kvellen for herren me fløytå. Heldigvis så hadde han på seg ei hua så han slapp vell å hørra all drittpreiken.
Uansett e det respektlaust me ein sånn oppførsel overfor ein dommar som dømte veldig godt å så ville gjørr sitt te atte 5.div spelarene sko ha det kjekt.

Atte det va ein myndige dommar fekk litla meg oppleva. Samir blei sparka rett ner å lå å vrei seg i grusgraset. Stopp i spele å eg sprang det e eg va goe for – me ispåsen høgt heva. Då sa dommaren: Ka gjør du her? Neste gang vente du te eg gjer deg lov te å komma på banen! Hasta, sko jo bare jelpa Samma…
Samir kom seg på beinå å eg potla meg av banen i ein  fygande fart.

Dagens Sundespelare – “Men of the match” ble Eivind. Han hadde ein rekke veldigt goe redningar. Eller for å sitera 3.reserve hos Forsand: ”Dokker har ijaffal ein goe keeper”. De to neste plassane tog Samir å Eirik.