tirsdag 15. mai 2012

Jarl – Sunde il 0-5

Mandags kvell møtte følgande Sundespelare Jarl te kamp på Jarlabanen:
Callen, Holmen, Hauge, Eivind, Sander, Andy 1, Andy 2, Anders Gjerde, Stig, Tore, Morten, Joachim, Rune, Kjatti å Vegard.Allerede 7 minutt itte kampstart lå ballen i Jarl sitt mål – itte et nydelig helspark av E. Hauge.E Hauge blie regelrett dyttå øveende å Sunde fikk straffe. Kaptein Calle tog straffesparket. Godt plassert, keeper var på den, men straffe e mål og mål blei det.


Kampens å banens store spelar Andreas avslutta kvellen me et nydeligt langskudd så gjekk opp i motsatt vinkel. Snakk om å krona ein flotte kvell på ein verdige måde.Stig dribla av 3 elle 5 fra Jarl å ballen havna hos Tore så skjøt ballen lekkert i mål.


Andy måtte nok ha spelt te i dagen itte om han sko fått frispark/straffespark. Dommeren var gjennomgående gode, men frispark te Andy dømde han ikje. Den siste tacklingen han var med i og igjen ble felt, reiste den lille gutten seg opp og sa: Ja, bler ikje DET någe så vett da f… eg! Men ett mål ble det i allefall på Andy.Gjerde hadde ein flotte heading mod slutten av kampen – den så mange i mål, men den gikk liga øve tverrleggaren.


Kampen blie spelt i ein meget fin tone å Jarl ga aldri opp sjøl om de låg onna.


Er du offside når du ligge på ryggen med krampa å får hjelp te å tøya ud? Og – e den så tøye ud offside? E de med i spelet elle e de ikje?  Riktig svar belønnes me 2  kilo bananer så kan delas med medspillerne før neste kamp. Svar sendes innen 17. Mai 2012.


Stig låg lenge på ryggen med håve godt plassert på Jarl sin 16 meter å Andy tøyde å tøyde. Sunde hadde ballen å spelte å spelte å merka ikje at de va 9 mod 11. Ein styrke i seg sjøl, men te slutt blei ballen spelt øve sielinjå, sånn at man kunne få rydda opp foran mål.


Jarl hadde ein goe mittstoppar så også snakka mye. Han fikk ett ublidt møde me E Hauge. Han landa på ryggen å myssta det så va av pust. Itte kampen sa han at han aldri trodde han sko få pusta igjen. Så lenge det ikje e stygt e det sånn motstanderne ska kjenna at de spele mod Sunde.
Tore har stått ufrivillig øve de to siste kampane. Forhåpentligvis for siste gang, men du kan jo tenka på følgende. ”Det e ikje nødvendigt å ta adle de driblingane du har gått glipp av i de 2 foregående kampene i ein (neste) kamp – du kan godt dela de på flerne kamper.” Nå e det imidlertid for seint – du har dribla lige mange ganger så du ellers ville ha gjort i løbe av 3 heile kampar.På innbytterbenken te Jarl var de bekymra for at Eivind sko ble kald å pådra seg forkjølelse. Det va omtenksomt tenkt. Jarl hadde et godt frispark og det så ut som Eivind fikk sine kalde fingrar mydlå ballen å tverren. Det blei ikje mål – men det såg dridvondt ud. For øvrig va det Stig så satte Eivind på den styste prøven. Et slakt tebagespel blei nesten plokka opp av ein Jarlspelar – men mål ble det ikje.Sjøl om det e lenge te oktober å den siste kampen, e det ein ting adle ska huska på. Målforskjellen. Tenk så inn i h….. f ….. om serien avgjørs på målforskjell. Då nytte det ikje å grina øve de åtta 100% sjansene så blei misbrukt i kveld. Et tapt mål vil alltid væra et tapt mål.


For de komande kampane e det imidlertid ein trøst atte lage nå spele flotte foball å komme te mange sjangsar. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar