fredag 25. mai 2012

Sunde A-lag vs Sandved

NO LIVNAR DET I LUNNAR , NO LAUVAST DET I LI…
I 1875 skreiv teologen, professoren å salmediktaren Elias Blix denne vakre salmå. Dette va 90 år før Sunde IL blei stifta, men det passe utmerka for laget vårt. Jo mer løv det e blitt på trænå – jo bedre spele laget – å poengå rulle inn. Får bare håba det e blitt grønt i Suldal 2 juni.Sjøl om dagens kamp mod Sandved kanskje ikje va årsbeste – så blei det 3 mål å 3 poeng – den 4 seiren på rad. Ei super rekka!I dag begynte det faktisk så dårligt atte ein publikummer lurte på om han hadde havna på ein VIKING kamp. Sandved starta kampen med 2 nydelige mål – Eivind var sjangselause – det var nok heller mangel på markering så var årsagen.


Men et godt lag gjer aldri opp – å før det blei pause hadde Anders laga sitt fysste mål. Det var for øvrig Anders sine musikalske svisker så joma øve banen. Kveldens DJ fikk for øvrigt ein kraftige øvehaling av ei streng Helen – forde han glemte å spela musikk ved det fyssta målet. Resten av kampen stod DJ Olala med fingeren klistra på volumknappen.Heldigvis lagde Anders et nytt mål og Vetle avslutta med en kanonheading og volumknappen føyk til max. Til neste kamp skal det lages ei spelelista som gjør at Sunde kommer ut i 100 fra start.


Fra det var 44 min igjen hadde Sandved sin keeper veldig god tid og den store midtstopperen til Sandved trakk pusten ekstra lenge før han skøyt ballen ud. Når Sunde leda 3-2 fikk keeperen ”rævå i gir” å så ud te å springa mer å fortare enn han hadde gjort i heila sitt liv.Ellers fekk me oppleva årets krampa – Tore hadde krampa fra nakken te storatå`å – det så stygt ud at det nesten må konna kallas et mirakel at han klarte å gå i garderoben for egen maskin. Det ser ud så Tore har skjønt ka det dreie seg om: Det er bedre å springa på seg ei kanonkrampa enn å få rødt kort. Kjærsten te Tore tolka krampå som at han trenge mer omsorg å kjærlighet – gi han det då vel – så klare han kanskje å fullføra ein kamp i fodle fart.


Trenar Morten hadde mange spelesugne spelare i troppen å han gjorde gode bytter. Blant anent kom det Espen x 2 inn. Ein på midtbanen og ein så spiss. Espen spiss var te samen 5,3 cm fra å laga 3 mål –og då har me ikje tatt med skuddet så smalt i stangå.Når Barcelona ligge onna 10 min før slutt – slår de lange ballar mod spissane. Hvis Barca kan gjør det så kan vel og Sunde gjør det? Det kan ikje væra nødvendigt å spela korte, elegante ballar te motstanderen mod slutten – publikum syns i alle fall at det blir litt for spennende. Dryl han ut!!!I løbe av 1 uga har spelare å dommer gått fra stillongs å hanskar te 25 grader i skyggen. Å legga inn felles drikkepauser var derfor en genistrek.  Takk te ein goe å fornuftige dommer – som for øvrigt hadde ein lettdømte kamp.Balljentene fra 12 årslaget gjorde ein utmerka kamp – de sprang det de var gode for. Når det gjelle antall poeng å ikje minst spill så står disse jentene ikke tilbake for någen.  De vinner og vinner – også.I dag var det mange ungdommer og ikke-ungdommer som såg kampen – å det er virkelig kjekt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar