søndag 26. mai 2013

Aktivitetshelg for A og B lag

Det hele begynte fredag kl 1615. Da var det frammøte på klubbhuset for avreise til Forsand og seriekamp. Turen til Lauvvik tar vanligvis 38 minutter, men på fredag er det kø på motorveien. 4 biler nådde ferjen, mens en bil med 5 spillere kom for sent – men de nådde kampen.


Banen til Forsand har det flotte navnet: Skogbakke gras. Hadde Reklametilsynet dukket opp langt inni dalen, hadde nok Forsand blitt anmeldt for villedende reklame. Skogbakke mose, Skogbakke grus, Skogbakke hump og hump – hadde nok vært bedre beskrivelser. Uansett banedekke så ligger banen idyllisk til under høye og bratte fjell.

Ved pause ledet Forsand 2-0. Det første målet kom etter corner og en Forsandspiller fikk stå umarkert på 23 meter. Han fikk drømmetreffet og ballen var ca 20 cm over bakken – helt til den lå i nettet. Mål 2 kom etter at en Sundemidtstopper bommet på ballen. Men allerede etter 6 minutter kunne Vetle ha gitt Sunde ledelsen 0-1. Så første omgang var mye jevnere enn resultatet tilsa.

Trener Ivar motiverte guttene i pausen. I 2. omgang var det kun ett lag som spilte fotball – de som var fra Forsand brukte all sin energi på å trekke ut tiden.

Sunde hadde mange farlige angrep. Lars slo innlegg på innlegg som alle førte til store sjanser. Vetle hadde innkast som minnet mer om presise cornere. På ett av disse traff han hodet til Dag Eirik og ballen seilte i mål. Etter klabb og babb foran mål scoret Daniel Hawkins i sin debutkamp for Sunde.

I tillegg til Daniel så debuterte også Vegard Flø for laget.

Selv om det bare ble ett poeng var det sesongens beste kamp. Humøret var tilbake og det var kjempeinnsats og mye god snakking.
Det var en kjekk tur tilbake til Stavanger.

14 timer senere
Bare 14 timer senere var vi i gang igjen. A-laget hadde invitert B-laget og sponsorer til Villmarkssenteret med påfølgende fest på klubbhuset. TIDE buss hentet oss med en stor og flott buss kl 1300.
Kl 14:00 startet konkurransene på Villmarksenteret. Det ble konkurrert i følgende fire øvelser: Øksekast, pilskyting, paintballskyting og den noe merkelige øvelsen ”promillebriller”. Vi var tre lag og det var en lagkonkurranse – se bildet av vinnende lag.

 
 
Selv om det var en lagkonkurranse så er hvert lag avhengig av at de har medlemmer som vil vinne. Det vinnende laget har en slik person – og det kan være plagsomt i lengden – i alle fall for oss som lever tett på han. 2er lagets trener vant – i føge ham selv suveretnt – men han var bare 2 poeng foran sin sønn. Seier er seier. Dessverre var ikke Thomas E med på konkurransen – slik at Ola kunne fått revansj for den tapte starffekonkurransen i april.
 
 

KIWI Hanne var med på turen og festen og det var derfor helt naturlig at vi stoppet på KIWI Ålgård og kjøpte forfriskninger på vei hjem. Det smakte godt for både vinnere og tapere.

Vel tilbake på klubbhuset ble grillen båret ut. Det var en sulten gjeng og 80 hamburgere og 45 pølser gikk ned på høykant. KIWI Hanne hadde sponset grillmaten og hun var kjempeglad for at de unge guttene spiste godt.

Parfymeindustrien er en lukrativ bransje og det har vi ikke problemer med å forstå. Garderoben ble brukt til dusjing og parfymering. Før kveldens finale i CL varmet superduoen fra Ålgård opp kveldens gjester med allsang og fengende musikk. Utrolig å se så mange ungdommer i festklær kl 18:00 en lørdagskveld.

Heldigvis var Morten E med oss på festen. Å ha sjefen for Klubbhuset midt mellom oss var betryggende. Dessuten var han den eneste som visste hvordan man skulle koble til TV en på storskjerm. At han i tillegg serverte slush til de unge – gjør at han er selvskreven på de neste samlingene!

For kr 50 kunne man bette på kveldens resultat. Etter at bettingen hadde startet gikk det rykter om at Lewandowski ikke skulle være med. Bettingsjefen Ola ga beskjed om dette via høytaleranlegget. Men i det han begynte å snakke dro musikerne til med en skikkelig rappemelodi. Ola ble naturlig nok revet med og resultatet ble den udødelige ”Lewandowski rappen”.

Vegard fikk mange venner etter kampen – han hadde tippet 2-1 og stakk av med over 1000 kroner.

20% av bettinginnsatsen og alle pantepengene ble i kveld satt på at Viking og Brann skulle vinne. Det gjorde de selvsagt og nå er partykontoen på kr 1305.

Skal vi satse alt på at Viking slår Bryne i cupen – eller skal vi bruke pengen på oss selv? Hva mener du?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar