torsdag 11. mars 2010

Brutte løfter

Noen andre som fikk med seg serieåpningen i går på Brutte Løfter?

Når vi møter Alicia har det perfekte familielivet hennes falt i grus. Mannen Peter, en fremstående aktor, har blitt arrestert etter en skandaløs sex- og korrupsjonsavsløring - og ydmykelsen er komplett.

Alicia bestemmer seg for å gjøre det hun kan for å holde familien samlet, og ta best mulig vare på sine to barn. Hun returnerer dermed til jobben som sakfører i et prestisjefylt advokatfirma, etter tretten år utenfor rettsalen. Alicia oppdager raskt at alle årene som den perfekte hjemmeværende hustru gjør at hun nå befinner seg på bunnen av rangstigen i arbeidslivet. Og med ektemannens sex-skandale hengende over seg, blir det tøffe utfordringer både på jobben og privat.Vi satt klistret til skjermen, og vi gleder oss til fortsettelsen.
Hva synes du om serien?L fra Løvetanns verden har gitt meg denne flotte awarden.
Tusen takk kjære L, setter utrolig stor pris på utmerkelsen.
Hun har en skjønn fritttalende blogg, så har du ikke besøkt henne ta turen innom.


Ellers har det vært nesten forsovinger her i morges. Men alle rakk det de skulle, og heldigvis for det, så slapp jeg å være morgen sjåfør (igjen)...

I morgen skal vi ta med Junior (mellomste katten vår) til dyrlegen. Hun legger ikke på seg, og hun klarer ikke å "snakke" - finnes ikke lyd i henne. Så vi x fingre og håper han klarer å finne ut hva det kan være.
Ønsker dere alle en deilig torsdag, klem fra Helen

4 kommentarer:

 1. Gratulerer med award. Dessverre fikk jeg ikke med meg denne serien. Kommer den i reprise tro???
  Ha en fin dag. Klem :O)

  SvarSlett
 2. Fikk ikke med meg den..hvilken kanal?
  ha en kos dag
  eddaKlemmer

  SvarSlett
 3. Hehe... flere som liker bloggen din... ligger en award til deg på sia mi også..

  SvarSlett
 4. Gratulerer med awarden.

  Jeg har ikke sett serien. Var altfor opptatt med andre ting i går. Må forresten bare innrømme at jeg ikke er noen serieelsker, for det er ofte altfor mange episoder etter min smak.

  Håper det går fint med kattepusen.

  SvarSlett