torsdag 30. desember 2010

Tro og håp

Gå stille gjennom livets kav og mas, og glem ikke hvilken fred det kan være i stillheten.
Sørg for å ha et godt forhold til alle mennesker uten å være svak.
Tal sannhet rolig og klart og lytt til andre, selv de kjedelige og uvitende; også de har sitt å berette.
Unngå støyende og aggressive mennesker, de er en prøvelse for ånden. Dersom du sammenligner deg selv med andre, kan du bli bitter eller forfengelig; for det vil alltid finnes noen større og noen mindre enn deg.
Gled deg over hva du har oppnådd, så vel som over dine fremtidsplaner. Vær interessert i din egen fremgang, men likevel i ydmykhet; det er en virkelig verdi i livets skiftende tilskikkelser …
Plag deg ikke med unødvendige bekymringer.
Mye angst skyldes tretthet og ensomhet. Ha orden på ditt liv, men tillat deg også å være snill mot deg selv. Du er et barn av universet, ikke mindre enn trærne og stjernene; du har rett til å være her. Og enten du forstår det eller ikke, så tvil ikke på at universet utvikler seg slik som det skal…

Max Ehrmann 1920-årene

Med disse ordene takker jeg for 2010 og ønsker og håper at dere alle vil få ett innholdsrikt og magisk nytt år 2011.

~Helen~

4 kommentarer:

 1. Takk for det gamle, og eit godt nytt år til deg og dine.

  SvarSlett
 2. Jeg takker for et hyggelig bloggvennskap med alle besøk, koselige kommentarer,
  og for all inspirasjon jeg har fått,
  i året som nesten er gått.
  Jeg ønsker deg et vidundelig
  godt nytt år!

  Klem fra Gry : )

  SvarSlett
 3. Hallo Helen og takk igjen for den inspirasjonen du gir, både her og på bloggen min under kommentarer. I dag og gjennom hele den tiden vi har "gått blogg i blogg", for å tyvlåne noen omskrevne ord i en av Gluntas sanger.

  I dag kom du med noen ord en gjerne kan stoppe litt opp ved, ja ta med seg gjennom det nye året. Jeg gleder meg til ei ny økt og et nytt år med nye muligheter til å få fargelagt et fantastisk år. Vi prøver det, gjøre det til det beste noen sinne! Enig?

  Tusen takk for dette året Helen (og gjengen), nå sørger vi for en flott avslutning for det som snart er ferdig og en flott start på det nye. Et Godt Nytt År til deg og alle, innenfor husets vegger og langt utover på de mange baner i distriktet. Ikke bare et godt år, men det beste!!

  SvarSlett
 4. Takk for hyggelig hilsen!
  Ønsker deg ett strålende nytt år:)
  Klem fra Maja

  SvarSlett