mandag 4. mars 2013

På vei te semifinalen!


Kviaserien, runde 4
Loen, 4. mars 2013
Nærbø – Sunde 1-1 (1-0)
Vi spilte i kveld mot nok ett lag fra 4. divisjon. Nærbø kom på 4. plass i sin pulje i fjor og de har et godt lag. Solide midtstoppere, en god keeper og ikke minst en teknisk og hurtig venstreving.

Nærbø startet best og tok nok fortjent ledelsen etter at det ble slått en flott pasning fra venstresiden.
Sunde hang ikke skikkelig med før det ble lagt om til 4-4-2 – da skiftet kampen karakter og derfra og inn var nok Sunde det beste laget.

Mye gledelig, men kanskje det mest gledelige var alle sjansene som laget kom til. Vi kunne nok fått tre mål til – og Nærbø burde nok hatt 2 til.
Like etter sideskiftet hadde både Anders og Tore store muligheter – men skuddene uteble eller var litt for dårlige. Etter et markant press skjøt Tore fra 19 meter og ballen smatt flott inn ved keepers venstre stolpe. Tore hadde også et langskudd som traff tverrliggeren. Nærbø hadde helt mot slutten ett skudd som traff innsiden av vår stolpe – nærmere kommer du ikke mål. Theo som lagde 2 mål mot Hana fikk ikke nettkjenning i dag – men han gjorde livet surt for Nærbø sine forsvarsspillere.

Duthie er på jobb i Finnmark og Trond på Madla og Kjartan var ikke frisk – derfor stilte vi med en helt ny stopperduo. Eirik K og Jaran tok midtstopperplassene og spilte begge en utmerket kamp. Jaran tapte ikke en eneste hodeduell, han taklet som en konge og hadde noen avdriblinger av den nervepirrende, men arrogante sorten. Han kronet det hele med nydelige pasninger og han ble av en lokal jury kåret til ”Man of the match”.
Stig var tilbake etter et lite skadeopphold og han briljerte som vanlig på midtbanen. Han fikk for øvrig meget god hjelp fra Thomas, Jørn og Simen som alle jobbet og slet gjennom hele kampen. Eneste minuset for midtbanen var at Nærbø sin sentrale midtbanespiller fikk alt for mye rom og for mye tid til å styre spillet. Midtbanen skal ha all honnør for alle målsjansene de sørget for at Sunde fikk.

Blått øye og rødt kne – sånn skal del det være etter en slik kamp. Kristian Målmann hadde ikke merket at noen eller noe hadde vært borti øyet hans – men blått var det! Venstreback Rune hadde et blodig kne etter kampen og med den innsatsen og de taklingene han hadde er ikke det vanskelig å skjønne. Men lille Rune: 43 meters tversoverpasninger på midtbanen kalles høyrisikopasninger – hørte du: pasninger med høy risiko for å få mål i mot J
På motsatt back herjet Geggi med taklinger og sugende løp. Hadde du vært en travhest med den farten hadde du hatt et ”tillegg på 20 meter” for at konkurrentene skulle hatt en sjanse til å slå deg.

Like etter pause kom Morten A inn på midtbanen og det er godt å se at han er tilbake mot gamle gode høyder.
Hanaspillerne kløp i brystvortene i sist kamp. Nærbø sin høyrekant holdt hånden en del lenger ned når han kløyp eller rettere sagt – holdt seg fast i Joachim sin edlere deler. Ikke rart at Joachim datt litt rart noen ganger – men han fikk heldigvis frispark. Ikke lett å komme forbi den gutten uten å bruke tjuvtriks.

Lagleder Helen satt og nynnet i bilen og var svært godt fornøyd med kvelden. Nynningen ble imidlertid brått avbrutt av mobilen som ringte i en noe krass tone. Helen var nesten på Bryne da noen av kveldens spillere hadde oppdaget at bilnøkler, husnøkler og flotte mobiltelefoner lå bak i Nissanen sammen med sure drakter. Godt at det var noen som hadde tatt vare på egne eiendeler – slik at de kunne ringe laglederen å be henne om å snu.
Neste kamp i Kviaserien er semifinale mot Viking jr den 16. mars.
Takker for nok en flott kveld gutter!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar